reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamy mam prośbę opiszcie jak wyglądało u was ząbkowanie ? Byłam pewna ze Sarze wychodzą jedynki na dole ale po ostatnich dwóch dniach i napadach histerycznego płaczu mam wątpliwości .
U mnie też wszyscy mówili że żeby a. Okazało się zapalenie pęcherza [emoji20] też był histeryczny płacz 3 godz. I nagle przechodzilo.

reklama
Czyli tylko przepłukać po każdym użyciu?

Tak bo to nie ma żadnego kontaktu z Twoim mlekiem Kochana to jest na zasadzie takiego kabla [emoji6]
IMG_7330.JPG

Załączniki

• IMG_7330.JPG
    IMG_7330.JPG
    29,5 KB · Wyświetleń: 500
Mamy mam prośbę opiszcie jak wyglądało u was ząbkowanie ? Byłam pewna ze Sarze wychodzą jedynki na dole ale po ostatnich dwóch dniach i napadach histerycznego płaczu mam wątpliwości .
U nas spuchnięte dziąsła i białe plamki było widać. U nas ząbkowanie przebiega bezobjawowo. Nie wiem nawet kiedy mu zęby wyszły, a mamy już 14.

Dziewczyny jako że został poruszony temat wyparzania jak sterylizowalyscie butelki laktator smoczki itp. przed pierwszym użyciem? A później na czym suszylyscie?

Kochane czyvu Was w trakcie ciąży a szczególnie w 1 trym zdarzało się że piersi były jakby mniej nabrzmiałe zflaczale że tak brzydko się wyrażę i prawie nie bolesne a wcześnie mega bolesne i nabrzmiałe tzn kilka dni wcześniej?

Kochane czyvu Was w trakcie ciąży a szczególnie w 1 trym zdarzało się że piersi były jakby mniej nabrzmiałe zflaczale że tak brzydko się wyrażę i prawie nie bolesne a wcześnie mega bolesne i nabrzmiałe tzn kilka dni wcześniej?
Ja tak miałam, piersi bolały i przestawały, tak jakby się zmniejszały, a za kilka dni robiły się gorące, bolesne i nabrzmiałe.

Mnie piersi wcale nie bola do tej pory ale za to mdlosci czasami przechodzily na dzien, dwa i wtedy troche panikowalam ;)

reklama
Ja tak miałam, piersi bolały i przestawały, tak jakby się zmniejszały, a za kilka dni robiły się gorące, bolesne i nabrzmiałe.
Dzięki povieszylas mnie bo już myślałam że coś się może dziać nie tak , :)dzisiaj mdłości nie mam ale od dwóch dni podbrzusze czuję i mega senność

Do góry