reklama
Migdały rozkruszone i pomielic trochę w buzi jak ręką odjął35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
jasani
Fanka BB :)
Mi pomaga cola.35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
kredka82
Powiedz mu ze to dupa rosnie a nie ciuchy sie kurcza[emoji6]Najgorsze że mój mąż twierdzi że.jemu w pralce większość ubrań się kurczy to suszarka w naszym domu będzie chyba tylko dla kobiet [emoji23][emoji23][emoji23]
35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
Ja miałam dwa razy i pomogła garść migdałów
hope322
Ja przy synku milam zgage non stop wlasnie od ok 34-35tc i trzymala mnie do samego konca ciazy. Ja pilam mleko i cole, na chwile pomagalo.35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
Moj brat sie smial, ze jak mam zgage to dziecku wlosy rosna hehe. Wiem, ze to nie prawda ale synek mial baardzo dlugie wlosy, w 3.miesiacu zycia juz mu grzywka siegala do polowy noska.
Hehe uwielbiam jak dzieciaczki takie malusie mają bujna czuprynke nie mogę oderwać wzroku od takich bobaskowJa przy synku milam zgage non stop wlasnie od ok 34-35tc i trzymala mnie do samego konca ciazy. Ja pilam mleko i cole, na chwile pomagalo.
Moj brat sie smial, ze jak mam zgage to dziecku wlosy rosna hehe. Wiem, ze to nie prawda ale synek mial baardzo dlugie wlosy, w 3.miesiacu zycia juz mu grzywka siegala do polowy noska.
często na fb są zdjęcia dwóch pięknych bliźniaczek, one chyba reklamują jakiś sklep albo wyprzedaże w nim... mają tak po 4-5 lat , takie piękne i za każdym razem jak je widzę myślę o Tobie a raczej Twoich coreczkach❤Jakie zalotne spojrzenie.[emoji7][emoji7][emoji7] też chcę takie piękne córcie :-)
HopeFul87
Mleko :-)35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
reklama
Mi Reni pomaga ale ja mam refluks to dodatkowo jak Reni nie pomaga mam gastrotuss w saszetkach, żel ale działa cuda [emoji6]Migdały rozkruszone i pomielic trochę w buzi jak ręką odjął