reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?

reklama
35tc dopadła mnie zgaga pierwszy raz w życiu nie jest źle jednak troszkę przeszkadza.Jak wy sobie pomagacie pijecie coś?czy raczej czekać aż przejdzie?
Ja przy synku milam zgage non stop wlasnie od ok 34-35tc i trzymala mnie do samego konca ciazy. Ja pilam mleko i cole, na chwile pomagalo.
Moj brat sie smial, ze jak mam zgage to dziecku wlosy rosna hehe. Wiem, ze to nie prawda ale synek mial baardzo dlugie wlosy, w 3.miesiacu zycia juz mu grzywka siegala do polowy noska.

Ja przy synku milam zgage non stop wlasnie od ok 34-35tc i trzymala mnie do samego konca ciazy. Ja pilam mleko i cole, na chwile pomagalo.
Moj brat sie smial, ze jak mam zgage to dziecku wlosy rosna hehe. Wiem, ze to nie prawda ale synek mial baardzo dlugie wlosy, w 3.miesiacu zycia juz mu grzywka siegala do polowy noska.
Hehe uwielbiam jak dzieciaczki takie malusie mają bujna czuprynke nie mogę oderwać wzroku od takich bobaskow

Jakie zalotne spojrzenie.[emoji7][emoji7][emoji7] też chcę takie piękne córcie :-)
często na fb są zdjęcia dwóch pięknych bliźniaczek, one chyba reklamują jakiś sklep albo wyprzedaże w nim... mają tak po 4-5 lat , takie piękne i za każdym razem jak je widzę myślę o Tobie a raczej Twoich coreczkach❤

reklama
Do góry