reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lusy gratuluję syneczka.
Madzialenak czyli o ten ból mamy się nie martwić. To dobrze.
Miliaa współczuje choroby, zaraz mi się przypomniało jak się męczyłam. Szybkiego wyzdrowienia.
Gratuluje udanych i owocnych wizyt. Przesyłam Wam dużo słoneczka, bo dziś znów od rana praży.

reklama
Sony nie musimy się martwić tymi bólami :-) Co do pogody to u nas wczoraj przeszła burza a nawet 2 a dzisiaj pełne zachmurzenie, zero słoneczka. Cieszę się w sumie, że nie ma upału bo muszę parę spraw pozałatwiać na mieście a w upale bardzo się męczę i nie potrafię normalnie funkcjonować.

lucy śliczny ten Leoś :-) gratulacje!
Jutro mam wizytę u ginki, to mi wyznaczy termin porodu, wg kalkulatora z googla mam 27 grudzień.
O, komuś sie robią zgrubienia na brzuszku po zastrzykach z Fraxiparine?już mam taki "wał" dosłownie, masakra jakaś....Lekarz z kliniki mi mówił,że leki brać do 12 tc, sony a jak u Ciebie było? ja biorę estrofem, encorton, luteinę i Fraxiparine, kurde, i nie powiedział, jak mam to zmniejszać, a przecież tak radykalnie chyba się nie odstawia?:zawstydzona/y:

dziewczyny kupiłam całe mnóstwo ubranek, no i dwa kosze na ebayu, ale na żywo zobaczę za jakieś 3 tygodnie

koszyk 1.JPGkoszyk 2.JPG

Załączniki

• koszyk 1.JPG
    koszyk 1.JPG
    16,3 KB · Wyświetleń: 63
  • koszyk 2.JPG
    koszyk 2.JPG
    51,2 KB · Wyświetleń: 56
Martka, nie odstawiaj bez porozumienia z lekarzem. U mnie było naprawdę wolne i stopniowe odstawianie. Do jakiegoś 18 tc brałam Clexane, najdłużej Luteinę i ją też stopniowo zmniejszałam baaaardzo powoli.
No... fajną masz datę porodu - będzie prezent świąteczno-noworoczny.

Spakowałam walizkę do szpitala i jestem spokojniejsza. Jakby coś (choć odpukać niczego nie chce wcześniej niż za kilka tygodni) to jestem przygotowana i w panice nie będę się pakować.
Poza pakowaniem - nic więcej w planach na dziś nie mam - tylko odpoczynek.

Gotadora ale cudny zakup :tak:

Martka wychodzi Ci dzień porodu taki sam jak moje narodziny, :tak: wyszłam po świętach a mama rodziła mnie 19 godzin :-)
Co do fraxiparine to ja nadal biorę i tak do końca ciąży, podskórne guzki niestety to norma, one po kilku dniach znikają. Ja także odstawiałam leki stopniowo, musisz podpytać się lekarza jak zmniejszać dawki.

Coleta
to niech teraz walizka czeka sobie kilka tygodni, obyś jak najdłużej była w dwupaku.

Millia wracaj szybko do zdrowia.

Ostatnia edycja:
reklama
kobitki - a ja jak wrzod na tylku raz jeszcze zapytotywuje czy ktos ma na sprzedaz: Fragmin 5000, Gonapeptyl?

Do góry