reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lucy, gratulacje słodkiego synka, jakie długie włoski ma:)

Martka, coś czuje, że jednak będzie grudzień:))))

Sony a nie myślałaś o detektorze tętna płodu? mierzysz kiedy chcesz i masz spokój psychiczny:)

Gotadora piękne są te koszyczki:)

kolejna aktualizacja :-)

1. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  2. MISIA (4 lipiec)
  3. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  4. TRZCINKA (7 lipiec)
  5. COLETA (14 lipiec)
  6. SZNURKI (20 sierpień)
  7. ELONA ( 21 sierpień)
  8. MILIAA (24 sierpień)
  9. MADZIALENAK (28 sierpień)
  10. KATE (11 wrzesień)
  11. ADUŚ (26 wrzesień)
  12. PINGWINEK (28 wrzesień)
  13. SONY (18 październik)
  14. OSKAA (22 październik)
  15. GOTADORA (24 październik)
  16. AGAPL (26 październik)
  17. MILAGORS (28 październik)
  18. AVOCADO (24 listopad)
  19. MALINUŚ (14 grudzień)
  20. MARTKA (27 grudzień)

Malinuś no właśnie myślałam i chyba ukradnę z pracy, tylko muszę tam jechać :) Im i tak nie potrzebny, bo robią usg;-)

Lucy gratki!!!! dzielna byłaś i nareszcie tulisz synka :-):-D ale Ci dobrze :tak::tak::tak:

Madzialenak ale Twój Sebcio duuuuży chłopak :tak::tak::tak: mi jeszcze ani razu dr wagi Maksia nie podawał :sorry2:

No to teraz na przedzie Marcysiowa :-) i to podwójnie ;-)

U mnie mały rozpiernicz bo remont pokoju Maksia w toku tego w ktorym bedzie do ok 3-4 roku życia.. i łazineczka do której bede miec blizej nareszcie :-D szczegolnie rano to jest mega ważne bo kiedys moglabym nie dojsc hehe...

A. ostatnio stwierdził, że my mamy detektor w proszku - tj. galaretkę. Lidka bardzo się p niej uaktywnia. Poza tym, jak A. przyłoży ucho do brzucha, to też słyszy serduszko Małej.

Ja mojemu dziś kazałam przykładać ucho i stwierdził że mały pierdzi jak jego mama:szok::-D Tylko, że to pewnie moje jelita były.

LUCY - cudowny Syncio - GRATULUJĘ :)))))))))))))))))))))) MARCYSIOWA - gratuluję pierwszego miejsca :))))))) Ja już 3cia jestem :O Kiedy to zleciało.........

reklama
Do góry