reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex - ale błyskawica z Ciebie - serdeczne gratulacje!!! Odpoczywaj i ciesz się maleństwem. Wszystkiego dobrego!

Czesc Dziewczyny,

Dorex, Gratuluje!!!! Niech mala rosnie w zdrowiu i rodzicom przyniesie duzo radosci. Gratulacje!!!:-)

Avocado, skoro malenstwo ma takie dlugie nogi, to moze tam w brzuszku kryje sie baletnica???? ;-)

Madzialenak, jak podgladanko Sebcia???

Milego dnia Dziewczynki!!!

Dorex GRATULUJĘ !!!!!
teraz odpoczywajcie
cieszę się , ze juz jestes po ;-)

Miłego dnia kochane!!

wczoraj bylismy na podglądanku malucha.
waga 860g :-)
spał sobie grzecznie

Hej Dziewczyny

Dorex serdeczne gratulacje :happy:, już masz swoją malutką przy sobie. Jak się ogarniesz to czekamy na relacje z porodu.

Avocado super, że maluszek zdrowy i wizyta udana :tak:

Sznurki nooo to duży chłopaczek Ci rośnie w brzuszku :-)

U mnie wczorajsza wizyta również udana. Na wadze w ciągu 4 tygodni 1 kg więcej, śmieszne bo jeszcze po śniadaniu ważyłam tyle samo ile poprzednio ale później jeszcze zjadłam drugie śniadanko, obiad, wypiłam sporo wody i nagle 1kg więcej, chyba nie jest źle ;-)
Mały waży 830 g, jajeczka są :-D, wszystkie pomiary ok, na ostatniej wizycie Sebcio był 1 dzień do przodu jednakże teraz troszkę przyśpieszył bo wczoraj był już 3 dni do przodu :-)pewnie będzie duży po tatusiu.
Następna wizyta 17.06, muszę wykonać badania: morfologię krwi, badanie ogólne moczu, krzywą cukrową i TSH.

Jeżeli chodzi o zastrzyki przeciwzakrzepowe to można je sobie wstrzykiwać w udo lub na boku brzucha.
Mówiłam doktorowi także o moich bólach podbrzusza i o uciskaniu wewnętrznym na odbyt, powiedział, że tak się często zdarza że to ciąża mi uciska na wnętrzności, muszę poczekać jeszcze 2, 3 tygodnie i się wszystko unormuje bo macica się podniesie. W niedzielę i wczoraj już nie miałam tych bóli.

Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
dorex....suuuuuper! gratuluje:tak: czekamy az dojdziesz do siebie i zdasz nam relacje z całego porodu:tak::-)
sznurki, madzialenak...idziemy prawie równo z naszymi synkami...co oznacza, ze mój wcale nie jest pasibrzuszkiem, bo ja już się martwiłam, ze będę musiala go odchudzać;-)

u mnie sezon katarowy nadal trwa...leje mi się z nosa, drapie gardlo i mam wrazenie, ze zamiast być lepiej to jest gorzej... :-(

Avocado :-) wspaniałe wieści! gratulacje!

Madzialenak :-) Sebcio to już wielki chłopak :-) dobrze,że niedługo Twoje dolegliwości miną, najlepiej żebyś już się dobrze czuła jak teraz :tak:

Sznurki Tobie również gratuluje :tak:

Dorex Ciebie i Córcie serdecznie pozdrawiam :-)

i życzę wszystkim milutkiego dnia!

reklama
Witam!
Nie było mnie przez jakiś czas , bo trochę się pozmieniało. Leon urodził się 15.03.2013 o 9 rano. 3000g , 55 cm , 10 PKT , jest kochany:) 20130517371.jpg

Załączniki

• 20130517371.jpg
    20130517371.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 48
Do góry