reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny zachęciłyście mnie już powoli do kupowania różnych rzeczy ale chciałabym Was dopytać czy kupiłybyście swojemu dziecku rzeczy używane? Nie mówię o lumpeksie tylko prywatnie taką paczkę ciuszków? Przeglądałam wczoraj różne ogłoszenia i w tym właśnie takie... m.in była paczka za 120 zł a w niej 60 ciuszków. Warto? Czy to jakaś przesada, co myślicie?
Ja kupowałam z internetu właśnie takie paczki i od koleżanek też. Myślę, że warto bo jakbyś miała kupować każdą rzecz osobno to wyszłoby o wiele drożej. A ja wychodzę z założenia, że niektóre z tych ciuszków założę tylko raz i Mała juz z nich wyrośnie. Także ja jestem na tak :)

Dziewczyny czy wy też tak mialyscie że od dnia spodziewanej miesiączki przestalo Was boleć podbrzusze miesiączkowe a ewentualnie ciągnęło lekko w pachwinach i strasznie bolały piersi? Bo ja takam plus sennosc i migreny no i jak mam pusty żołądek to mdłości

Ochraniaczy narazie na pewno nie będę montować,ale ten kokon wydawał mi się może nawet lepszy niż rożek :-)
Odradzala w tym artykule??
Ja juz go mialam zamawiac, bo chcialam, zeby w lozku z nami spala ale tersz wole nie ryzykowac. Tak, odradzala takie gazety ale mysle, ze na dzien, pod nadzorem mamy dobrze sie sprawdzi.

No to super! Myślę, że zapowiada się kruszynka przy porodzie :)
Wage ma w normie, w sumie to dopiero 28+1. Lekarka sie smiala, ze widac juz faldki tluszczyku na brzuszku :p Ja mysle, ze tak bedzie cos kolo 3,500. Synek mial 3800 i 60cm ale urodzilam 10dni po terminie. Teraz jak bedzie cc to pewnie mniejsza sie urodzi, bo wczesniej. Jeszsze oczywiscie nie wiem jak rodze, bo jednak bede w swoim szpitalu i teraz czekam na termin kolejnej wizyty juz u siebie z czego jestem srednio zadowolona.

Dziewczyny zachęciłyście mnie już powoli do kupowania różnych rzeczy ale chciałabym Was dopytać czy kupiłybyście swojemu dziecku rzeczy używane? Nie mówię o lumpeksie tylko prywatnie taką paczkę ciuszków? Przeglądałam wczoraj różne ogłoszenia i w tym właśnie takie... m.in była paczka za 120 zł a w niej 60 ciuszków. Warto? Czy to jakaś przesada, co myślicie?
Ja kupowalam rzeczy uzywane i wiekszosc z tego jesr jak nowka tylko ja akurat nie kupowalam tych pak tylko u 2 osob ktore kazda rzecz miały osobno wystawiona

reklama
Wage ma w normie, w sumie to dopiero 28+1. Lekarka sie smiala, ze widac juz faldki tluszczyku na brzuszku :p Ja mysle, ze tak bedzie cos kolo 3,500. Synek mial 3800 i 60cm ale urodzilam 10dni po terminie. Teraz jak bedzie cc to pewnie mniejsza sie urodzi, bo wczesniej. Jeszsze oczywiscie nie wiem jak rodze, bo jednak bede w swoim szpitalu i teraz czekam na termin kolejnej wizyty juz u siebie z czego jestem srednio zadowolona.
No w sumie tak, Właśnie zerknęłam na moje usg i u mnie w 28+6 ważyła 1400. A dlaczego nie rodzisz tam gdzie chciałaś?

Do góry