reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Skończyłam 38tc i dopiero dostałam skierowanie na ktg. Jeśli wszystko przebiega jak należy nie ma potrzeby szaleć z ktg;)

U mojego lekarza ogólnie każda kobieta od 35 tc ma ktg. Wiec to nie jest spowodowane tym, ze jest coś złe tylko tak sobie ustalili chyba [emoji4] ja tez już bym chciała 38 tc.

Kochane jutro jadę na betę będzie 19 dpt w 16 miałam 1469 betę, jaka ok powinna być jutro ?
A po będziesz jeszcze robić betę? Na tym etapie jest to już kompletnie zbędne, zwłaszcza jak ciąża jest już widoczna na usg. Proponuję zaniechać ten pomysł bo to niepotrzebny stres i cieszyć się ciążą :)

To są takie butki niechodki. Czyli dopóki jeszcze nie chodzą to takie się zakłada. Czasami w takich bucikach jest po prostu cieplej niż w samej sparpetce.
Tylko w odroznieniu od skarpetek to prawdziwy wyczyn je zalozyc[emoji6] no chyba ze ma sie spiocha[emoji4] ja bucikow nie kupowalam zadnych bo kolezanki mi mowily ze ciezko ubrac a dziecko je latwo zrzuca i chyba mialy racje[emoji6]

reklama
Do góry