nieagatka
Fanka BB :)
31+1. No badanie 3 trymestru robi się między 30 a 32 tc. [emoji4]a Ty który masz tydzień?
Ja usg 3trymestru mialam w 34tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
31+1. No badanie 3 trymestru robi się między 30 a 32 tc. [emoji4]a Ty który masz tydzień?
Skończyłam 38tc i dopiero dostałam skierowanie na ktg. Jeśli wszystko przebiega jak należy nie ma potrzeby szaleć z ktgSuper ze wszystko dobrE. A to ktg to taka norma? Bo mi nie zlecił. Tylko będę miała wymazy na następnej wizycie.
Skończyłam 38tc i dopiero dostałam skierowanie na ktg. Jeśli wszystko przebiega jak należy nie ma potrzeby szaleć z ktg
30t1d
A o szyjce Ci lekarz nic nie mówił? Ja tez mam 2,5 cm i kazał leżeć, bo to graniczna długość ....
A po będziesz jeszcze robić betę? Na tym etapie jest to już kompletnie zbędne, zwłaszcza jak ciąża jest już widoczna na usg. Proponuję zaniechać ten pomysł bo to niepotrzebny stres i cieszyć się ciążąKochane jutro jadę na betę będzie 19 dpt w 16 miałam 1469 betę, jaka ok powinna być jutro ?
Dr kazał powtórzyć bo wcześniej miałam cb w styczniu i woli być ostrożnyA po będziesz jeszcze robić betę? Na tym etapie jest to już kompletnie zbędne, zwłaszcza jak ciąża jest już widoczna na usg. Proponuję zaniechać ten pomysł bo to niepotrzebny stres i cieszyć się ciążą
Tylko w odroznieniu od skarpetek to prawdziwy wyczyn je zalozyc[emoji6] no chyba ze ma sie spiocha[emoji4] ja bucikow nie kupowalam zadnych bo kolezanki mi mowily ze ciezko ubrac a dziecko je latwo zrzuca i chyba mialy racje[emoji6]To są takie butki niechodki. Czyli dopóki jeszcze nie chodzą to takie się zakłada. Czasami w takich bucikach jest po prostu cieplej niż w samej sparpetce.
No to dziwne jak dla mnie bo skoro miałas już usg i jest pęcherzyk to teraz tylko usg powinno być wyznacznikiem a nie beta. Myślę, że powinna być na poziomie 4000-5000.Dr kazał powtórzyć bo wcześniej miałam cb w styczniu i woli być ostrożny