reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Skończyłam 38tc i dopiero dostałam skierowanie na ktg. Jeśli wszystko przebiega jak należy nie ma potrzeby szaleć z ktg;)

U mojego lekarza ogólnie każda kobieta od 35 tc ma ktg. Wiec to nie jest spowodowane tym, ze jest coś złe tylko tak sobie ustalili chyba [emoji4] ja tez już bym chciała 38 tc.

Kochane jutro jadę na betę będzie 19 dpt w 16 miałam 1469 betę, jaka ok powinna być jutro ?
A po będziesz jeszcze robić betę? Na tym etapie jest to już kompletnie zbędne, zwłaszcza jak ciąża jest już widoczna na usg. Proponuję zaniechać ten pomysł bo to niepotrzebny stres i cieszyć się ciążą :)

To są takie butki niechodki. Czyli dopóki jeszcze nie chodzą to takie się zakłada. Czasami w takich bucikach jest po prostu cieplej niż w samej sparpetce.
Tylko w odroznieniu od skarpetek to prawdziwy wyczyn je zalozyc[emoji6] no chyba ze ma sie spiocha[emoji4] ja bucikow nie kupowalam zadnych bo kolezanki mi mowily ze ciezko ubrac a dziecko je latwo zrzuca i chyba mialy racje[emoji6]

reklama
Do góry