reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Z tego co patrzyłam to ceny tak od 50 do 100 zł.

Tez znalazłam takie, ale są nawet po prawie 300 zł. Zgłębiałas się bardziej w temat czy to jest skuteczne? Bo ja mam już nawiedzane w głowie. Ponoć dzieciaczki mogą spac tylko na bokach i trzeba je przekładać. Do którego miesiąca główka jest plastyczna, ze może się dokształcić?

Super! Ja mam termin 3 dni przed Tobą [emoji4] tez już nie mogę się doczekać mojej Gwiazdy. Wczoraj zaczęłam prac ciuszki, pościel w ogóle wszystko dla Niej a dzisiaj mam zamiar prasować [emoji4]
Mnie to najbardziej nurtuje jak wynieść takiego malucha ze szpitala. W co ubrać jak będzie gorąco?
To jest też mój problem [emoji14] jeszcze ze szitala to Ci położna powie a jak go później na spacer ubrać??;-)

Tez znalazłam takie, ale są nawet po prawie 300 zł. Zgłębiałas się bardziej w temat czy to jest skuteczne? Bo ja mam już nawiedzane w głowie. Ponoć dzieciaczki mogą spac tylko na bokach i trzeba je przekładać. Do którego miesiąca główka jest plastyczna, ze może się dokształcić?
Znalazłam artykuł, że jest to zwykłe naciąganie i po prostu trzeba dziecko przekładać i nic się złego nie stanie. Ale z doświadczenia koleżanki wiem, że jej córce akurat się to przydało.
Dziewczyny tu piszą, że najlepiej układać właśnie na pleckach a wtedy chyba taka poduszeczka by sie sprawdziła. Do kiedy trzebaby stosować taka podusie to niestety nie wiem bo nie zgłębiałam jeszcze tak tematu.

Super! Ja mam termin 3 dni przed Tobą [emoji4] tez już nie mogę się doczekać mojej Gwiazdy. Wczoraj zaczęłam prac ciuszki, pościel w ogóle wszystko dla Niej a dzisiaj mam zamiar prasować [emoji4]
Mnie to najbardziej nurtuje jak wynieść takiego malucha ze szpitala. W co ubrać jak będzie gorąco?
Ja też już chce zacząć prac i pracować ale czekam aż maz co robi drzwi do szafy która zrobił dla synka,dałam mu czas do końca nast tygodnia zobaczymy...
Z tego co mówią to tuż po porodzie ubiora nieco cieplej dziecko i potem mam nadzieje wszystko nam wytlumacza a jeśli nie to tak jak ktoś tu napisał nasz mamuskowy instynkt nam podpowie.

reklama
Malutkie malutkie ale jak ost zobaczyłam takiego 2 tygodniowego babelka to mnie przerażenie lekkie wzięło że taki malutki jak takiego dzieciaczka ubrać...wiem że że swoim inaczej ale nie ukrywam że do czynienia z takim malutkim nigdy nie miałam i mam zero doświadczenia.
Mam to samo

Do góry