jasani
Fanka BB :)
Ja tego jeszcze nie doświadczyłam. Nawet nie wiem w sumie jak się je odczuwa.Ja mam pytanie. Czy zaczęły się Wam już skurcze przepowiadające? Ile takich skurczów w ciągu dnia macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tego jeszcze nie doświadczyłam. Nawet nie wiem w sumie jak się je odczuwa.Ja mam pytanie. Czy zaczęły się Wam już skurcze przepowiadające? Ile takich skurczów w ciągu dnia macie?
Z tego co patrzyłam to ceny tak od 50 do 100 zł.
Ja ide pod koniec miesiąca i wszyscy mnie tym straszą. Strasznie było??
Jaki monitor kupiłaś?? Pokaż link. No to już tylko oczekiwanie,super :-))Cześć dziewczyny, u mnie deszczowo w związku z tym zrobiłam mam nadzieje ostatnie zamówienie z gemini zamówiłam monitor oddechu i kilka innych rzeczy także już wszystko mam . Dobrego dnia dziewczyny
To jest też mój problem [emoji14] jeszcze ze szitala to Ci położna powie a jak go później na spacer ubrać??;-)Super! Ja mam termin 3 dni przed Tobą [emoji4] tez już nie mogę się doczekać mojej Gwiazdy. Wczoraj zaczęłam prac ciuszki, pościel w ogóle wszystko dla Niej a dzisiaj mam zamiar prasować [emoji4]
Mnie to najbardziej nurtuje jak wynieść takiego malucha ze szpitala. W co ubrać jak będzie gorąco?
Babysense7Jaki monitor kupiłaś?? Pokaż link. No to już tylko oczekiwanie,super :-))
Znalazłam artykuł, że jest to zwykłe naciąganie i po prostu trzeba dziecko przekładać i nic się złego nie stanie. Ale z doświadczenia koleżanki wiem, że jej córce akurat się to przydało.Tez znalazłam takie, ale są nawet po prawie 300 zł. Zgłębiałas się bardziej w temat czy to jest skuteczne? Bo ja mam już nawiedzane w głowie. Ponoć dzieciaczki mogą spac tylko na bokach i trzeba je przekładać. Do którego miesiąca główka jest plastyczna, ze może się dokształcić?
Ja też już chce zacząć prac i pracować ale czekam aż maz co robi drzwi do szafy która zrobił dla synka,dałam mu czas do końca nast tygodnia zobaczymy...Super! Ja mam termin 3 dni przed Tobą [emoji4] tez już nie mogę się doczekać mojej Gwiazdy. Wczoraj zaczęłam prac ciuszki, pościel w ogóle wszystko dla Niej a dzisiaj mam zamiar prasować [emoji4]
Mnie to najbardziej nurtuje jak wynieść takiego malucha ze szpitala. W co ubrać jak będzie gorąco?
Zalezy czasami wcsle czasami kilka razy na dzien trwaja chwile i nie sa z byt bolesneJa mam pytanie. Czy zaczęły się Wam już skurcze przepowiadające? Ile takich skurczów w ciągu dnia macie?
Mam to samoMalutkie malutkie ale jak ost zobaczyłam takiego 2 tygodniowego babelka to mnie przerażenie lekkie wzięło że taki malutki jak takiego dzieciaczka ubrać...wiem że że swoim inaczej ale nie ukrywam że do czynienia z takim malutkim nigdy nie miałam i mam zero doświadczenia.