reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Z tego co patrzyłam to ceny tak od 50 do 100 zł.

Tez znalazłam takie, ale są nawet po prawie 300 zł. Zgłębiałas się bardziej w temat czy to jest skuteczne? Bo ja mam już nawiedzane w głowie. Ponoć dzieciaczki mogą spac tylko na bokach i trzeba je przekładać. Do którego miesiąca główka jest plastyczna, ze może się dokształcić?

Super! Ja mam termin 3 dni przed Tobą [emoji4] tez już nie mogę się doczekać mojej Gwiazdy. Wczoraj zaczęłam prac ciuszki, pościel w ogóle wszystko dla Niej a dzisiaj mam zamiar prasować [emoji4]
Mnie to najbardziej nurtuje jak wynieść takiego malucha ze szpitala. W co ubrać jak będzie gorąco?
To jest też mój problem [emoji14] jeszcze ze szitala to Ci położna powie a jak go później na spacer ubrać??;-)

Tez znalazłam takie, ale są nawet po prawie 300 zł. Zgłębiałas się bardziej w temat czy to jest skuteczne? Bo ja mam już nawiedzane w głowie. Ponoć dzieciaczki mogą spac tylko na bokach i trzeba je przekładać. Do którego miesiąca główka jest plastyczna, ze może się dokształcić?
Znalazłam artykuł, że jest to zwykłe naciąganie i po prostu trzeba dziecko przekładać i nic się złego nie stanie. Ale z doświadczenia koleżanki wiem, że jej córce akurat się to przydało.
Dziewczyny tu piszą, że najlepiej układać właśnie na pleckach a wtedy chyba taka poduszeczka by sie sprawdziła. Do kiedy trzebaby stosować taka podusie to niestety nie wiem bo nie zgłębiałam jeszcze tak tematu.

Super! Ja mam termin 3 dni przed Tobą [emoji4] tez już nie mogę się doczekać mojej Gwiazdy. Wczoraj zaczęłam prac ciuszki, pościel w ogóle wszystko dla Niej a dzisiaj mam zamiar prasować [emoji4]
Mnie to najbardziej nurtuje jak wynieść takiego malucha ze szpitala. W co ubrać jak będzie gorąco?
Ja też już chce zacząć prac i pracować ale czekam aż maz co robi drzwi do szafy która zrobił dla synka,dałam mu czas do końca nast tygodnia zobaczymy...
Z tego co mówią to tuż po porodzie ubiora nieco cieplej dziecko i potem mam nadzieje wszystko nam wytlumacza a jeśli nie to tak jak ktoś tu napisał nasz mamuskowy instynkt nam podpowie.

reklama
Malutkie malutkie ale jak ost zobaczyłam takiego 2 tygodniowego babelka to mnie przerażenie lekkie wzięło że taki malutki jak takiego dzieciaczka ubrać...wiem że że swoim inaczej ale nie ukrywam że do czynienia z takim malutkim nigdy nie miałam i mam zero doświadczenia.
Mam to samo

Do góry