misis188
Fanka BB :)
Kolekcja mama córka jest w mohito jakby coa mama synuś chyba nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolekcja mama córka jest w mohito jakby coa mama synuś chyba nie ma
Ale piękna [emoji173] są od maleńkich rozmiarów??Mój M ostatnio zamówił taką kreację dla naszej Malutkiej. Może zrób tak jak ja robię. Wyślij mu kilka linków z rzeczami dla maluszka. Powiedz, że nie wiesz na co się zdecydować i niech on wybierze. Na mojego to działa [emoji12]Zobacz załącznik 845430
Ja miałam dokładnie w 20+0. Niby powinno się je robić od 18+0 do 22+6, ale najbardziej optymalny czas to od 20+0 a 21+6. Jeżeli masz możliwość to przesuń o ten tydzień do przodu.Dziewczyny mam pytanie... kolejne prenatalne mam 07.05 to będzie 20 tc czyli dokładnie 19tc2dobra. Kiedyś mi dyktowałyście datyze II prenatalne (połówkowe?) ma być od 20tc do 22 tc i tak właśnie myślę czy ja mam nie za wcześnie? Niby się w terminie mieszczę...Co prawda na moich I prenatalnych na wyniku pod opisem mam informację, że na kolejne nieinwazyjne prenatalne mam się zgłosić między 18-23 tc a datę moich prenatalnych wybrała mi pani z recepcji niejako ją narzucając... ja nie przeliczyłam tego na szybko i teraz nie wiem czy zostawić ten 07.05? czy o tydzień przesunąć? Może przesadzam, wybaczcie... ale poratujcie!
![]()
Tak, są od rozmiaru 50Ale piękna [emoji173] są od maleńkich rozmiarów??
Patrzylam wczoraj na ta sukieneczke ❤Mój M ostatnio zamówił taką kreację dla naszej Malutkiej. Może zrób tak jak ja robię. Wyślij mu kilka linków z rzeczami dla maluszka. Powiedz, że nie wiesz na co się zdecydować i niech on wybierze. Na mojego to działa [emoji12]Zobacz załącznik 845430
Super waga malej ksiezniczkiJestem po wizycie, ktg wszystko ok, Marcelina waży 2700 a mamy 35+3 tyg. Wszystko w normie. Ułożona do wyjścia. Szyjka się skraca, ale nic nie zapiwiada abym miała zacząć rodzić. Kolejna wizyta za 2tyg i proszę o wpisanie 24.04
Ja bede zapisywac sie prywatnie i czekam tylko na opinie o szkole i czy ona ma powiazanie ze sxpitalem w ktorym.chce rodzic ale generalnie u nich mozna od 22tc a tam.gdzie chodze do ginekologa ns NFZ to pisze ze od 30tc mozna sie zapisywac.Dziewczyny... od którego tc chodziłyście (jeśli w ogóle) do szkoły rodzenia? Ma któraś z Was możliwość porównania prywatnej i tej na NFZ?![]()
Ja kiedys gdzies czytalam ze dziecko powinno miec jedna warstwe ubrania wiecej.tj. jesli tobie jest cieplo w krotkim rekawku to dziecko powinno miec ubrany dlugi choc jak przyjda upaly to.sobie nir wyobrazam ubrac dziecka w dlugi rekaw choc moze niech wypowiedza sie dziewczyny ktore juz maja swe pociechyDziewczyny a ja mam problem jeżeli chodzi o ubranka. Termin porodu mamy na początek sieprnia jednak bedziemy mieć cc zapewne wcześniej,także druga połowa lipca i moje pytanie brzmi jak się ubiera takie maleńkie dzieciątka w lato? Piękne są te letnie sukienki ale wydaje mi się że dla takiego noworodka krótki rękaw to chyba nie bardzo...?? Co sądzicie?