reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem po wizycie, ktg wszystko ok, Marcelina waży 2700 a mamy 35+3 tyg. Wszystko w normie. Ułożona do wyjścia. Szyjka się skraca, ale nic nie zapiwiada abym miała zacząć rodzić. Kolejna wizyta za 2tyg i proszę o wpisanie 24.04
Super❤ mala będzie po porodzie ważyć pewno troche ponad 3 kg to fajne dziecko do rodzenia:)

reklama
Tak zrobiłam ale bardzo się nie zaangażował.. Tak jakoś widzę ciężko mu się przełamać.. :( może niedługo się ogarnie a to czas najwyższy
Na pewno :-) mój m przy pierwszych zamówionych ubrankach krzyczal ze za wczesnie i abym jeszcze nie kupowała, ale jak najmniejsze położyłam mu na rękach i mówię "zobacz takie będziesz miał dwa maleństwa niedługo do ogarnięcia,ciekawe czy daaz radę" to wymiekl i miał lzy w oczach. Myślę że na Twojego też coś tak zadziała :-)

Miałam kichnąć i urodzić :p ale chyba to nie przejdzie haha. Za to ja nie przytyłam od ostatniej wizyty.
To chyba nie masz powodu do zmartwien:) ja przez 3 tygodnie przytylam 4,5 kg ale to byly swieta to wiadomo i teraz widze ze waga troszke zleciła w dol. Tez staram sie więcej warzyw jesc, ponarancze już mi odeszly ale ciesze sie ze nie mam jakichs zachcianek i nie ciągnie mnie do slodyczy. Chce mi sie krolewca wiec go dzis zrobie ale ide jutro odwiedzic kolezanki w pracy to sobie zostawie troszke a im reszte-niech im dupy rosna:)

To chyba nie masz powodu do zmartwien:) ja przez 3 tygodnie przytylam 4,5 kg ale to byly swieta to wiadomo i teraz widze ze waga troszke zleciła w dol. Tez staram sie więcej warzyw jesc, ponarancze już mi odeszly ale ciesze sie ze nie mam jakichs zachcianek i nie ciągnie mnie do slodyczy. Chce mi sie krolewca wiec go dzis zrobie ale ide jutro odwiedzic kolezanki w pracy to sobie zostawie troszke a im reszte-niech im dupy rosna:)
Pod koniec ciąży chyba tak się dzieje, że się mało tyje. Znowu ja zAczynałam z niemałą wagą i od początku 14kg na plusie. No i teraZ bardzo mało jem. Refluks mam nawet po szklance wody:( także nie mam ochoty na nic.

Pod koniec ciąży chyba tak się dzieje, że się mało tyje. Znowu ja zAczynałam z niemałą wagą i od początku 14kg na plusie. No i teraZ bardzo mało jem. Refluks mam nawet po szklance wody:( także nie mam ochoty na nic.
Ale rozwiazanie juz coraz blizej wiec bedzie lepiej:) potem tylko kichniesz, Marcelina wyskoczy i jedziesz juz ja tulic❤

reklama
Do góry