reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A my już po wizycie :-) wszystko u moich Księżniczek dobrze. Zdrowo rosną i ważą już po pół kg [emoji173][emoji173][emoji173] tylko mama ma lekka anemie i dostała na nią leki.

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Super[emoji76]
Dbaj o siebie!!!

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziewczyny wpadam do Was żeby podzielić się dziwna informacja niewiem może to jest tak jak być powinno a to ja jestem dziwna [emoji44]A więc byłam na konsultacji invicta Gdańsk prof Łukaszuk gdyż mamy 2 blastki i chciałabym je zabrać do domu czym prędzej i padło pytanie do prof kiedy mogę je przyjąć a on a kiedy Pani chce, na to ja że jeszcze karmię piersią a on to nic karmienie piersią nie przeszkadza, będziemy suplementowac jedynie progesteron no i zwatpilam bo już pomału zaczęłam odstawiac Małego i się przygotowywać a tu takie info. Nie wydaje się Wam to dziwne? Mimo wszystko ja wolałabym już nie karmić .Jakie macie zdanie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No to nie możecie poczekac na spokojnie jak skończysz karmić? Ja bym takich udziwnień organizmowi nie fundowała bez potrzeby aczkolwiek naturalnie takie rzeczy sie dzieją

O widzisz nie mówił,ale dziś akurat sokiem pomarańczowym popilam :-) trochę się zmartwilam tą anemia... :/
Nie martw się mało która w ciąży nie ma anemii. Ja już miałam przed ciążą. W trzecim trymestrze wyniki same pięknie się unormowały

To mój lekarz chyba coś mi nasciemnial, ze nie jest złe skoro mam 2 tabletki rano. Mi właśnie nie kazał na wieczór brać bo może mnie bolec żołądek i zgaga męczyć.
No co Ty ja też brałam dwie tabletki. Źle naprawdę jest jak zastrzyki trzeba mieć

Dziewczyny w którym tc miałyście już spakowana torbę do szpitala? I jaką brałyście? Materiałowa, na kółkach, jedną czy dwie osobne na rzeczy dla siebie i dzidziusia?
Polecam na kółkach bo ja miałam trochę przenosin i jak wtedy męża nie było to personel szpitala mi pomagał ale nie wszyscy są tacy mili.

Dziewczyny ja to dziwna jestem bo u mnie żelazo a konkretnie jeden lek spowodował chroniczne biegunki. Tygodniami czułam się fatalnie, nic nie jadłam, nie miałam siły rozmawiać momentami. Rodzice mnie wzięli do siebie na tydzień i mama kombinowała co mi jest. Wymyśliła, że to od tych leków. Nie chciałam wierzyć, bo żelazo właśnie zaparcia powoduje a nie odwrotnie, ale mama miała rację. Odstawiłam i wróciłam do życia. Sorbifer czy jakoś tak to się nazywa.

reklama
Dziewczyny ja to dziwna jestem bo u mnie żelazo a konkretnie jeden lek spowodował chroniczne biegunki. Tygodniami czułam się fatalnie, nic nie jadłam, nie miałam siły rozmawiać momentami. Rodzice mnie wzięli do siebie na tydzień i mama kombinowała co mi jest. Wymyśliła, że to od tych leków. Nie chciałam wierzyć, bo żelazo właśnie zaparcia powoduje a nie odwrotnie, ale mama miała rację. Odstawiłam i wróciłam do życia. Sorbifer czy jakoś tak to się nazywa.

Mi lekarz kazał wykupić żelazo, ale kazał brać co drugi dzień bo właśnie biegunki powoduje. Także coś w tym jest.

Do góry