reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny wpadam do Was żeby podzielić się dziwna informacja niewiem może to jest tak jak być powinno a to ja jestem dziwna [emoji44]A więc byłam na konsultacji invicta Gdańsk prof Łukaszuk gdyż mamy 2 blastki i chciałabym je zabrać do domu czym prędzej i padło pytanie do prof kiedy mogę je przyjąć a on a kiedy Pani chce, na to ja że jeszcze karmię piersią a on to nic karmienie piersią nie przeszkadza, będziemy suplementowac jedynie progesteron no i zwatpilam bo już pomału zaczęłam odstawiac Małego i się przygotowywać a tu takie info. Nie wydaje się Wam to dziwne? Mimo wszystko ja wolałabym już nie karmić .Jakie macie zdanie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno od jakiegoś czasu panuje przekonanie że można karmić i ponownie zachodzić w ciążę także jeśli masz takie życzenie to śmiało [emoji4]

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Dziewczyny w którym tc miałyście już spakowana torbę do szpitala? I jaką brałyście? Materiałowa, na kółkach, jedną czy dwie osobne na rzeczy dla siebie i dzidziusia?

Dziewczyny w którym tc miałyście już spakowana torbę do szpitala? I jaką brałyście? Materiałowa, na kółkach, jedną czy dwie osobne na rzeczy dla siebie i dzidziusia?

W 34tyg chyba mialam wszystko gotowe. Wzielam walizke taka jak biore do samolotu jako podreczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no Adunia! Gdzie Ty te ubrania dla dzieci wyszukujesz. [emoji7]
Jak będziesz coś kupować daj mi koniecznie znać, bo ja teraz tylko zakupy on line z jedzacym młodym w rękach :)

Czy dzieciaczki mają jeszcze jakieś body pod spodem?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Te stylowki z coccodrillo [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry