reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny wpadam do Was żeby podzielić się dziwna informacja niewiem może to jest tak jak być powinno a to ja jestem dziwna [emoji44]A więc byłam na konsultacji invicta Gdańsk prof Łukaszuk gdyż mamy 2 blastki i chciałabym je zabrać do domu czym prędzej i padło pytanie do prof kiedy mogę je przyjąć a on a kiedy Pani chce, na to ja że jeszcze karmię piersią a on to nic karmienie piersią nie przeszkadza, będziemy suplementowac jedynie progesteron no i zwatpilam bo już pomału zaczęłam odstawiac Małego i się przygotowywać a tu takie info. Nie wydaje się Wam to dziwne? Mimo wszystko ja wolałabym już nie karmić .Jakie macie zdanie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno od jakiegoś czasu panuje przekonanie że można karmić i ponownie zachodzić w ciążę także jeśli masz takie życzenie to śmiało [emoji4]

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Dziewczyny w którym tc miałyście już spakowana torbę do szpitala? I jaką brałyście? Materiałowa, na kółkach, jedną czy dwie osobne na rzeczy dla siebie i dzidziusia?

Dziewczyny w którym tc miałyście już spakowana torbę do szpitala? I jaką brałyście? Materiałowa, na kółkach, jedną czy dwie osobne na rzeczy dla siebie i dzidziusia?

W 34tyg chyba mialam wszystko gotowe. Wzielam walizke taka jak biore do samolotu jako podreczny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no Adunia! Gdzie Ty te ubrania dla dzieci wyszukujesz. [emoji7]
Jak będziesz coś kupować daj mi koniecznie znać, bo ja teraz tylko zakupy on line z jedzacym młodym w rękach :)

Czy dzieciaczki mają jeszcze jakieś body pod spodem?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Te stylowki z coccodrillo [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry