reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiesz, ja miałam hemoglobinę na poziomie 10,1 i to było ok. 3-4 miesiąca ciąży, unormowało mi się dopiero w 8 mc i czułam się normalnie. Dawka to jedna tabletka z rana na czczo - 30 min przed posiłkiem. Aktualnie mam brać rano i wieczorem... teraz już mi gorzej, bo męczą zaparcia :/ Więc od dziś łykam po jednej, bo nie mam ochoty na posiedzenia w wc. :-( :(
O rety... :/ to masz się z tą anemia :/

Nie, powiedział, ze nie ma jeszcze takiej tragedii żeby się tym martwic. Jak będę się złe czuła mam dzwonić lub pisać. A Ty będziesz miała?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo. A czujesz się słabiej??
Ja od mniej wiecej dwóch tygodni mam dość często takie intensywne bicie serca i zdarzalo mi się mieć zawroty głowy,ja myślałam ze o naormalne a dr powiedział że to przez tą anemie

A jak Twój Synuś??:-)

Nabiera masy chłopina :p Urodził się z wagą 3100, a wczoraj ważył 3470 g, więc odczuwam sukces karmienia cycem. Mamy lepsze i gorsze chwile. No i nareszcie odpadł nam wczoraj kikutek! 3 tygodnie się trzymał skubaniec...

A żelazo jak wychodziłam ze szpitala było tylko 7, ale to przez utratę sporej ilości krwi...

Wiesz, ja miałam hemoglobinę na poziomie 10,1 i to było ok. 3-4 miesiąca ciąży, unormowało mi się dopiero w 8 mc i czułam się normalnie. Dawka to jedna tabletka z rana na czczo - 30 min przed posiłkiem. Aktualnie mam brać rano i wieczorem... teraz już mi gorzej, bo męczą zaparcia :/ Więc od dziś łykam po jednej, bo nie mam ochoty na posiedzenia w wc. :-( :(

To mój lekarz chyba coś mi nasciemnial, ze nie jest złe skoro mam 2 tabletki rano. Mi właśnie nie kazał na wieczór brać bo może mnie bolec żołądek i zgaga męczyć.

Dziewczyny wpadam do Was żeby podzielić się dziwna informacja niewiem może to jest tak jak być powinno a to ja jestem dziwna [emoji44]A więc byłam na konsultacji invicta Gdańsk prof Łukaszuk gdyż mamy 2 blastki i chciałabym je zabrać do domu czym prędzej i padło pytanie do prof kiedy mogę je przyjąć a on a kiedy Pani chce, na to ja że jeszcze karmię piersią a on to nic karmienie piersią nie przeszkadza, będziemy suplementowac jedynie progesteron no i zwatpilam bo już pomału zaczęłam odstawiac Małego i się przygotowywać a tu takie info. Nie wydaje się Wam to dziwne? Mimo wszystko ja wolałabym już nie karmić .Jakie macie zdanie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz jest coraz wiecej opini ze to co kobieta spozywa nie ma nic wspolnego z mlekiem ktore trafia do maluszka. wiesz na cyklu naturalnym to rozumiem jeszcze podejscie ale ze sztucznym to ja bym podziekowala bo sterydy przeciez dochodza.

reklama
Nabiera masy chłopina [emoji14] Urodził się z wagą 3100, a wczoraj ważył 3470 g, więc odczuwam sukces karmienia cycem. Mamy lepsze i gorsze chwile. No i nareszcie odpadł nam wczoraj kikutek! 3 tygodnie się trzymał skubaniec...

A żelazo jak wychodziłam ze szpitala było tylko 7, ale to przez utratę sporej ilości krwi...
No to nabiera masy :-D super! Fajnie że przybiera na cycu :-))

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry