Ja też ❤❤❤A ja po swietach pojade ogladac wozki i łóżeczka❤ ale sie tym jaram
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja też [emoji173][emoji173][emoji173]A ja po swietach pojade ogladac wozki i łóżeczka[emoji173] ale sie tym jaram
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
A my już po wizycie :-) wszystko u moich Księżniczek dobrze. Zdrowo rosną i ważą już po pół kg [emoji173][emoji173][emoji173] tylko mama ma lekka anemie i dostała na nią leki.
misis188
Super❤❤❤A my już po wizycie :-) wszystko u moich Księżniczek dobrze. Zdrowo rosną i ważą już po pół kg [emoji173][emoji173][emoji173] tylko mama ma lekka anemie i dostała na nią leki.
Dziewczyny wpadam do Was żeby podzielić się dziwna informacja niewiem może to jest tak jak być powinno a to ja jestem dziwna [emoji44]A więc byłam na konsultacji invicta Gdańsk prof Łukaszuk gdyż mamy 2 blastki i chciałabym je zabrać do domu czym prędzej i padło pytanie do prof kiedy mogę je przyjąć a on a kiedy Pani chce, na to ja że jeszcze karmię piersią a on to nic karmienie piersią nie przeszkadza, będziemy suplementowac jedynie progesteron no i zwatpilam bo już pomału zaczęłam odstawiac Małego i się przygotowywać a tu takie info. Nie wydaje się Wam to dziwne? Mimo wszystko ja wolałabym już nie karmić .Jakie macie zdanie?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
A my już po wizycie :-) wszystko u moich Księżniczek dobrze. Zdrowo rosną i ważą już po pół kg [emoji173][emoji173][emoji173] tylko mama ma lekka anemie i dostała na nią leki.
Super! Bardzo się cieszę! [emoji173]️ To ja się zaczęłam martwic. Bo moja gwiazda w 28tc plus 1 dzień wazy 1100 gram. @jasani ma termin 4 dni przede mną i Bianka wazy 1500 gram. Nie wiem czy to przez ten cukier. Lekarz powiedział, ze wzorcowo ale patrząc na Maluszki dziewczyn to moja Zosia tak mało wazy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Vinszka
Dziewczyny wpadam do Was żeby podzielić się dziwna informacja niewiem może to jest tak jak być powinno a to ja jestem dziwna [emoji44]A więc byłam na konsultacji invicta Gdańsk prof Łukaszuk gdyż mamy 2 blastki i chciałabym je zabrać do domu czym prędzej i padło pytanie do prof kiedy mogę je przyjąć a on a kiedy Pani chce, na to ja że jeszcze karmię piersią a on to nic karmienie piersią nie przeszkadza, będziemy suplementowac jedynie progesteron no i zwatpilam bo już pomału zaczęłam odstawiac Małego i się przygotowywać a tu takie info. Nie wydaje się Wam to dziwne? Mimo wszystko ja wolałabym już nie karmić .Jakie macie zdanie?
Ja myślałam, że trzeba cyca odstawić...
A ile jesteś po porodzie? sn czy cc?
walczaca o szczescie
Wydaje mi się że u Ciebie wszystko jest ok i nie masz powodów do zmartwień. Mi się wydawało że moje dość dużo ważą,ale dr powiedzial ze jest ok. Ja mam dokladnie 20+5Super! Bardzo się cieszę! [emoji173]️ To ja się zaczęłam martwic. Bo moja gwiazda w 28tc plus 1 dzień wazy 1100 gram. @jasani ma termin 4 dni przede mną i Bianka wazy 1500 gram. Nie wiem czy to przez ten cukier. Lekarz powiedział, ze wzorcowo ale patrząc na Maluszki dziewczyn to moja Zosia tak mało wazy.
gooossia17
Wydaje mi się że u Ciebie wszystko jest ok i nie masz powodów do zmartwień. Mi się wydawało że moje dość dużo ważą,ale dr powiedzial ze jest ok. Ja mam dokladnie 20+5
Oni to zawsze mówią, ze jest Ok. U mnie Zosia 3 tygodnie temu ważyła 830 g i wtedy była troszeczkę za pulchna. A co za leki dostałaś? Mi morfologia poleciała i muszę brać żelazo Tradyferon 2 tabletki rano.
reklama
gooossia17
Mamy tutaj jedna dziewczynę Peugeotke, która zaszła naturalnie w ciąże jak karmiła piersią, chyba zaszła jak jej córcia miała 7 miesięcy.