reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ile przytylas od początku??;-)
Ja schudłam 10 kg na początku i teraz 8 kg już mi wróciło :-) 5 miesiąc, i też sie troche martwię że coś szybko mi sie tyje :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A wiec przed ciaza bylo 63-64 kg:) teraz jest 66. Ja strasznie zlecialam z wagi w pierwszych 14 tygodniach. Ale kozwa jak tak dalej pojdzie to przed setka bedzie pod koniec ciazy:laugh2::laugh2:
A dzis brzusio caly czas glodny a jeszcze jutro bede piekla wspaniale ciasteczka z marmolada ktorym nie idzie sie oprzec:(

A ile przytylas od początku??;-)
Ja schudłam 10 kg na początku i teraz 8 kg już mi wróciło :-) 5 miesiąc, i też sie troche martwię że coś szybko mi sie tyje :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U Ciebie w brzuszku są dwie Księżniczki więc musisz je karmić dobrze :). Ja schudłam na poczatku 7 kg ale 4 już odrobilam i to w krótkim czasie i mam zalecenie, żeby uważać na wagę...

U Ciebie w brzuszku są dwie Księżniczki więc musisz je karmić dobrze :). Ja schudłam na poczatku 7 kg ale 4 już odrobilam i to w krótkim czasie i mam zalecenie, żeby uważać na wagę...
Obawiam sie ze mi tez kaza uwazac na wage bo jak tak pójdzie dalej to na nastepnej wizycie bedzie ze 4 kg wiecej czyli po 3 tygodniach. Musze sie pilnowac ai tu święta i jeszcze mamy chrzciny:/

No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyżowane nogi :D
Rozumiem

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
Do góry