reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ile przytylas od początku??;-)
Ja schudłam 10 kg na początku i teraz 8 kg już mi wróciło :-) 5 miesiąc, i też sie troche martwię że coś szybko mi sie tyje :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A wiec przed ciaza bylo 63-64 kg:) teraz jest 66. Ja strasznie zlecialam z wagi w pierwszych 14 tygodniach. Ale kozwa jak tak dalej pojdzie to przed setka bedzie pod koniec ciazy:laugh2::laugh2:
A dzis brzusio caly czas glodny a jeszcze jutro bede piekla wspaniale ciasteczka z marmolada ktorym nie idzie sie oprzec:(

A ile przytylas od początku??;-)
Ja schudłam 10 kg na początku i teraz 8 kg już mi wróciło :-) 5 miesiąc, i też sie troche martwię że coś szybko mi sie tyje :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U Ciebie w brzuszku są dwie Księżniczki więc musisz je karmić dobrze :). Ja schudłam na poczatku 7 kg ale 4 już odrobilam i to w krótkim czasie i mam zalecenie, żeby uważać na wagę...

U Ciebie w brzuszku są dwie Księżniczki więc musisz je karmić dobrze :). Ja schudłam na poczatku 7 kg ale 4 już odrobilam i to w krótkim czasie i mam zalecenie, żeby uważać na wagę...
Obawiam sie ze mi tez kaza uwazac na wage bo jak tak pójdzie dalej to na nastepnej wizycie bedzie ze 4 kg wiecej czyli po 3 tygodniach. Musze sie pilnowac ai tu święta i jeszcze mamy chrzciny:/

No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyżowane nogi :D
Rozumiem

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
Do góry