ooooo to juz trzymam za krolewny ❤❤❤❤❤Powodzenia dziewczyny!!
A my jutro mamy usg połówkowe ;-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja juz traktuje amnio jako formalnosc - tak to sobie wmawiam az uwierzeKochana bądź dobrej myśli! Wierzę że wyniki wyjdą dobrze.
misis188
Fanka BB :)
A wiec przed ciaza bylo 63-64 kg teraz jest 66. Ja strasznie zlecialam z wagi w pierwszych 14 tygodniach. Ale kozwa jak tak dalej pojdzie to przed setka bedzie pod koniec ciazyA ile przytylas od początku??;-)
Ja schudłam 10 kg na początku i teraz 8 kg już mi wróciło :-) 5 miesiąc, i też sie troche martwię że coś szybko mi sie tyje :-)
A dzis brzusio caly czas glodny a jeszcze jutro bede piekla wspaniale ciasteczka z marmolada ktorym nie idzie sie oprzec
misis188
To dalej jestes 2 kg do tylu od wagi sprzed ciazy?A ile przytylas od początku??;-)
Ja schudłam 10 kg na początku i teraz 8 kg już mi wróciło :-) 5 miesiąc, i też sie troche martwię że coś szybko mi sie tyje :-)
Oczekiwanie2017
A ile przytylas od początku??;-)
U Ciebie w brzuszku są dwie Księżniczki więc musisz je karmić dobrze . Ja schudłam na poczatku 7 kg ale 4 już odrobilam i to w krótkim czasie i mam zalecenie, żeby uważać na wagę...
misis188
Obawiam sie ze mi tez kaza uwazac na wage bo jak tak pójdzie dalej to na nastepnej wizycie bedzie ze 4 kg wiecej czyli po 3 tygodniach. Musze sie pilnowac ai tu święta i jeszcze mamy chrzciny:/U Ciebie w brzuszku są dwie Księżniczki więc musisz je karmić dobrze . Ja schudłam na poczatku 7 kg ale 4 już odrobilam i to w krótkim czasie i mam zalecenie, żeby uważać na wagę...
Ewunka
Trzymam kciuki !!!!!!!!czekam z prenatalnym poki co. wiesz wskazania.... Jestesmy w grupie wysokiego ryzyka a pgs to ok 80 %. prenatalne drugiej ciazy wyszly ok - zadnych wskazan a amniopunkcja pokazala ze chory.... ehh dziewczyny osiwiec idzie....
Będzie zdrowiutenki chłopak czuje w kościach
adunnnia90
Czekam. Na zdj księżniczek [emoji4] [emoji110] [emoji110] i dobre wiadomości [emoji3]Powodzenia dziewczyny!!
A my jutro mamy usg połówkowe ;-)
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
RozumiemNo to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyżowane nogi
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
reklama
walczaca o szczescie
No i tak ma być [emoji110]Ja juz traktuje amnio jako formalnosc - tak to sobie wmawiam az uwierze