reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U Ciebie w brzuszku są dwie Księżniczki więc musisz je karmić dobrze :). Ja schudłam na poczatku 7 kg ale 4 już odrobilam i to w krótkim czasie i mam zalecenie, żeby uważać na wagę...
A no widzisz... wiecr ja kurde dobijam zbyt szybko :/ czas sie ograniczyć chyba ze smakołykami,ale to po świętach :-D

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A no widzisz... wiecr ja kurde dobijam zbyt szybko :/ czas sie ograniczyć chyba ze smakołykami,ale to po świętach :-D

Proponuje dietę dla słodkich mam [emoji4]ja od 3 tygodni nie dość, ze kilogram zgubiłam, to trzyma mi się ta sama waga. A uwierz mi głodna nie chodzę. Po prostu zdrowo bardzo jem. Jedyny minus to nie można słodyczy, ale jakoś można wytrzymać [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Proponuje dietę dla słodkich mam [emoji4]ja od 3 tygodni nie dość, ze kilogram zgubiłam, to trzyma mi się ta sama waga. A uwierz mi głodna nie chodzę. Po prostu zdrowo bardzo jem. Jedyny minus to nie można słodyczy, ale jakoś można wytrzymać [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może trochę o niej poczytam i wezmę się za siebie :-))
A jak Wasz cukier?

Daliśmy radę na szczepieniu choć przed miałam łzy w oczach. Płakała ale znośnie. Waży uwaga....6440 jest w 90 centylu czyli górna granica normy [emoji23] ale że jest na piersi to nie ograniczać choć pani dr powiedziała że dziewczynki zwykle mniej ważą [emoji23]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Daliśmy radę na szczepieniu choć przed miałam łzy w oczach. Płakała ale znośnie. Waży uwaga....6440 jest w 90 centylu czyli górna granica normy [emoji23] ale że jest na piersi to nie ograniczać choć pani dr powiedziała że dziewczynki zwykle mniej ważą [emoji23]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Pięknie myślę że tyle co Marcelina . Tylko ona jest wcześniak i wyskoczyła już z siatek centylowych :laugh2::laugh2:Bo wcześniaki mają inne .Oliwka też tyle waży :)

Do góry