misis188
Fanka BB :)
Sprobuje go jeszcze raz zrobic ale nie z homalayab mordki białej nie zrobilas, chyba w tym tkwi caly urok tego miska i oczy bliżej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprobuje go jeszcze raz zrobic ale nie z homalayab mordki białej nie zrobilas, chyba w tym tkwi caly urok tego miska i oczy bliżej
Bardzo.dobry pomysl obczaje jak sie to robi i jutro sprobuje założyćDziewczyny a moze by tak otworzyc nowy misiowy watek? Bo wsrod wszystkich postow te linki i rady sie Wam zgubia?
Ja tak samo, szydełko i druty miałam w rękach w podstawówce. Ale skusiłam się na kupno 3 motków i kompletu szydełek. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Nudzi mi sie w domu strasznie. Do książek nie mam weny, do puzzli tak samo. Czas to zmienić!Jeszcze jej nie kupilam. Wychodzi ok 10zl za motek 100gr i jest dosyc cienka. Ja ostatni raz szydelko czy druty mialam w reku w podstawowce jak mnie babcia uczyla Tak sie zainspirowalam Toba i obczajam filmiki ale chyba sie jednak tego nie podejme a Ty od kogo sie uczylas?
Czekam.na zdjeciaJa tak samo, szydełko i druty miałam w rękach w podstawówce. Ale skusiłam się na kupno 3 motków i kompletu szydełek. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Nudzi mi sie w domu strasznie. Do książek nie mam weny, do puzzli tak samo. Czas to zmienić!
No ja właśnie kochana też o tym czytałam a później różnie słyszałam i już się zamotalam d@zylwia ostatnio pytalas o spanie a wiec dziś o tym pisze mój kalendarz ciazy. A wiec optymalna pozycja do spania jest spanie na lewym boku bo jest w tedy najwwiększy przepkyw krwi i skladnikow odzywczych do lozyska.
No ja właśnie kochana też o tym czytałam a później różnie słyszałam i już się zamotalam d
Ooo no widzisz dzięki GosiuJak ja się pytałam mojego lekarza to powiedział mi, ze spac na obu bokach tylko po 20 tc raczej już nie na plecach żeby nie było ucisku na żyłę główna wrotna czy jakoś tak [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom