reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A jakie to masz włóczki?? A i ten kocyk jest z himalaya a ona jest grubsza
Jeszcze jej nie kupilam. Wychodzi ok 10zl za motek 100gr i jest dosyc cienka. Ja ostatni raz szydelko czy druty mialam w reku w podstawowce jak mnie babcia uczyla :p Tak sie zainspirowalam Toba i obczajam filmiki ale chyba sie jednak tego nie podejme :p a Ty od kogo sie uczylas?

reklama
Jeszcze jej nie kupilam. Wychodzi ok 10zl za motek 100gr i jest dosyc cienka. Ja ostatni raz szydelko czy druty mialam w reku w podstawowce jak mnie babcia uczyla :p Tak sie zainspirowalam Toba i obczajam filmiki ale chyba sie jednak tego nie podejme :p a Ty od kogo sie uczylas?
Wrzucilam se filmiki na Youtube:) ale jak jest cienka to sobie ja odpusc i popatrz na ta YarnArt co Ci pisałam

Wrzucilam se filmiki na Youtube:) ale jak jest cienka to sobie ja odpusc i popatrz na ta YarnArt co Ci pisałam
Tez tak mysle, ze lepiej grubsza kupic. Kolory byly piekne i tak sie nakrecilam ale jak pomysle ile mi to czasu zajmie to chyba kupie gotowy :p Tylko nudzi mi sie w domu i chcilam cos porobic kreatywnego ;)

no piękne, ten szary i rozowy misio cudny
Probowalam.go dzis zrobic:) buzka zmieniona specjalnie ale to nie to. W tamtym jestem zakochana a ten jest po prostu ladny

Załączniki

• 201803241942371000.jpg
    201803241942371000.jpg
    397 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry