reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super, też go ostatnio oglądałam ale trochę za drogi dla mnie i miejsca bardzo nie będzie [emoji53]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No do najtanszych nie nalezy ale bylam na niego chora już od dawna. Gdzie tylko bylan w sklepie i byly uszaki to siadalam.na nich. Moze byly tansze ale zaden tak wygodny a sypialnie mamy dosc duza, szafy wywalam bo mam garderobe tak ze sie zmiesci

reklama
Mam go w sypialni - najwygodniejszy fotel na świecie!!! Ja mam żółty. Tez dziś zaliczyłam ikee - kupiłam przewijak taki mały wolnostojący do sypialni właśnie - żeby w nocy wszystko było na miejscu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj chyba wiem ktory bo tez patrzylismy. Ja chyba kupie komode hemnes i na nia poloze zwykly przewijak

Mam go w sypialni - najwygodniejszy fotel na świecie!!! Ja mam żółty. Tez dziś zaliczyłam ikee - kupiłam przewijak taki mały wolnostojący do sypialni właśnie - żeby w nocy wszystko było na miejscu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi sie żółty tez podoba i turkusowy ale balam.sie ze bedzie wszystko widac a tu rzuce jakis koc i juz inny fotel:) ale boski koc widzialam-pudrowy roz z welny ale drogi 129 zl

Kupili mi fotel:)
f6e59b8f073728ba47c69d39296e3025.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny fotel i cudny piesio [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry