reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

lolitka bardzo się cieszę:):):):)No i widzisz matka :)już spokojniejsza jesteś po serduszkowym:)ja myślałam że będę miała bezobjawową ciążę bo tak czekałam na te objawy i co?? I miałam dopiero w16 tygodniu mdłości....bleeee...paskudne:)a zgagę mam do dzisiaj, nieraz w ogóle a nieraz cały dzień tak mnie męczy że się wściekam...i mam do siebie żal że narezkam....przecież na to czekałam:)...Mąż mówi na mnie KLUSEK bo tak mi się przytyło...ważyłam 53 kg , teraz 62 czyli już prawie 10 na plusie a to dopiero 22 tydzień...łapy mam jak sumo:)cellulit na tyłko masakryczny....ale co tam...:):):)dla maluszka wszystko:)
Wczoraj byłam na prenatalnychi wszystko super:)Młody ma 30 cm i waży 480 g...:)I szaleje jak cholerka:)

reklama
witam

ja tylko na chwile zeby przekazac ze 13 urodziłam córcię, rodziłam naturalnie w ekspresowym tempie, skurcze zaczely sie o 3 w nocy a o 6.55 juz mała była z nami

jak bede miała czas to was nadrobie
pozdrawiam

Wera gratuluję córeczki no i szybkiego porodu:-)a pamietasz tak się martwiłaą,ze będzie ciężko.Jeszcze raz MEGA GRATULACJE!!!
Szarlotka to super,ze z synkiem wszystko w porządku,ja kolejne usg prenatalne mam w połowie września.Ja przed ciążą wazyłam 52 i w 1 trymestrze przytyłam 4 kg,teraz moja waga stoi:baffled:Objawów ciązowych jak dotąd nie mam żadnych,czuje się dobrze i czasami zastanawiam się z synkiem jest wszystko w porządku:zawstydzona/y:

ja tez schudlam ale to nie dlatego ze nie chce mi sie jesc - wrecz przeciwnie, mam wilczy apetyt i jem wiecej. ale ze uwazam na to co jem i przestalam jesc chipsy, czekolade itd i waga poszla od razu w dol 2kg

Ja też staram się unikac słodyczy i chipsów,jeśc więcej warzyw i owoców,ale wiadomo do przyjemności bardziej ciągnie:-D
Dziewczyny ja dzisiaj połozyłam się po popołudniu i uciełam sobie drzemke,wstałam to nie mogłam dojść do siebie,jakaś rozmamłana byłam:crazy:już dawno nie spałam w ciągu dnia,w 1 trymestrze mi się zadrzało,ale wstawałam rzeska i pełna werwy,a teraz...masakra!!!

reklama
Do góry