reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@misis188 A jak tam? Czujesz coś ? Ja od wczoraj czuje to "muskanie " ❤ nie wiedziałam dokładnie o czym dziewczyny piszą ale teraz już jestem raczej pewna i to trochę gilgocze :D wczoraj od południa do wieczora dość często i teraz tez czuje. ❤ szkoda tylko że porządnego kopa jeszcze nie dostałam :p
@walczaca o szczescie A Twoje laleczki dają o sobie znać ? :)
Różnie:) to wlasnie jest takie gilganie:) czuje to raczej codziennie. Wczoraj robilam z Hubciem sernik i jak mu mowilam ze idziemy sobie zjesc sernika czy ze idziemy popatrzyc jak wyglada sernik w piekarniku to laskotal❤
Kochana a jezdzisz czasem.do Factory? Moja szwagierka jakis czas temu tam byla i ciuchy z reserved wychaczyla po 3, 5 zl-dzieciece oczywiscie. Jakbys wiedziala ze jest jakas taka akcja to pisz bo sie musze tam kiedys wybrac. Miałam jechac w niedziele ale kozwa auto zepsute

reklama
Różnie:) to wlasnie jest takie gilganie:) czuje to raczej codziennie. Wczoraj robilam z Hubciem sernik i jak mu mowilam ze idziemy sobie zjesc sernika czy ze idziemy popatrzyc jak wyglada sernik w piekarniku to laskotal❤
Kochana a jezdzisz czasem.do Factory? Moja szwagierka jakis czas temu tam byla i ciuchy z reserved wychaczyla po 3, 5 zl-dzieciece oczywiscie. Jakbys wiedziala ze jest jakas taka akcja to pisz bo sie musze tam kiedys wybrac. Miałam jechac w niedziele ale kozwa auto zepsute
Nie bo to w Wawie A ja mieszkam 100km od Wawy :D ale jak będę to nie omieszkam zajrzeć:D A Ty jesteś z Wawy ?

Ooo czyli imię już wybrane ? :D

Niekoniecznie. WystarcY sol fizjologiczna, a w razie zaczerwienienia alkohol pp prostu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny absolutnie nie uzywajcie alkohlu do dezynfekcji czegokolwiek u dzieci! A tym bardziej pepka. Poczytajcie o tym jak szybko wchlania sie alkohol do organizu przez skore tak cienka i wrazliwa jak skora niemowlecia/noworodka. Polozne w szpitalu bardzo nas na to uczulaly.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

@misis188 A jak tam? Czujesz coś ? Ja od wczoraj czuje to "muskanie " [emoji173] nie wiedziałam dokładnie o czym dziewczyny piszą ale teraz już jestem raczej pewna i to trochę gilgocze :D wczoraj od południa do wieczora dość często i teraz tez czuje. [emoji173] szkoda tylko że porządnego kopa jeszcze nie dostałam [emoji14]
@walczaca o szczescie A Twoje laleczki dają o sobie znać ? :)
Tak :-) Dziewczyny mnie łaskoczą dość często :-) ale nie są to jeszcze regularne ruchy.
No i my mamy problem z imionami :-)
Najbardziej podobają mi się Amelia i Alicja :-) i w sumie wydaje mi się że nie są bardzo podobne do siebie, tyle że zaczynają się na tę samą literke [emoji14]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Różnie:) to wlasnie jest takie gilganie:) czuje to raczej codziennie. Wczoraj robilam z Hubciem sernik i jak mu mowilam ze idziemy sobie zjesc sernika czy ze idziemy popatrzyc jak wyglada sernik w piekarniku to laskotal[emoji173]
A o którym mówisz factory? Bo są dwa ;-) ja w jednym bywam dość często na annopolu ale tu jest kiepski dział dziecięcy... :/

Tak :-) Dziewczyny mnie łaskoczą dość często :-) ale nie są to jeszcze regularne ruchy.
No i my mamy problem z imionami :-)
Najbardziej podobają mi się Amelia i Alicja :-) i w sumie wydaje mi się że nie są bardzo podobne do siebie, tyle że zaczynają się na tę samą literke [emoji14]

Piękne imiona ❤ fajne skróty np Melka i Ala :)
A mąż co na to ? :D

A o którym mówisz factory? Bo są dwa ;-) ja w jednym bywam dość często na annopolu ale tu jest kiepski dział dziecięcy... :/

Kolo Krakowa. Ja tam bylam 2 razy ale z wiadomych względów na dziecięcy nigdy nie patrzylam a teraz kiedyś sie chce wybrac i a nuż trafie na taka okazje. Ale to bedzie wypad dlugi bo musze meza garderobr zaopatrzyc:)

reklama
Do góry