Też rozglądam się za jakimś leżaczkiem-bujaczkiem. Na razie kończy się na tym, że zapisałam sobie kilka stronek z leżaczkami i nadal nic nie wiem... Tzn. zamierzam kupić dopiero po porodzie, ale wcześniej chciałam już mieć wybrany konkretny model żeby nie tracić czasu.Ja też go oglądałam i bardzo mi się podobał, jednak jest podobno mało stabilny i materiału nie można zdjąć do prania, to chyba dwa minusy.
Ja jednak zdecydowałam się na tiny love Link do: Tiny Love Leżaczek Łóżeczko Bujaczek 3W1, Czerwony, (TL1801006830R) - Ceny i opinie - Ceneo.pl opinie chyba ma najlepsze :-)
I dodatkowo bujak Ingenuity ;-)
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Hej!Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój synek miał kolki - straszne - w trakcie ataku potrafił się skurczyć, tak, że był o połowę mniejszy.
Pomógł delicol na nietolerancje laktozy pomimo, że objawów nie miał, dodawany do każdej porcji mleka.
Odstawiłam też sabsimplex bo nasilał wzdęcia.
Podawałam rano do mleka 5 kropli dicoflor.
I mleko Bebilon Comfort.
Ja mam ogromne problemy z cisnieniem obecnie leze w szpitalu do rozwiazania. Mi cisnienie nie spada po nizej 140 [emoji20] przy tabletkach Adipine 90mg na dzień, takie dostaje w uk, wiekszej dawki chyba juz nie moga mi dac.Czy macie problemy z ciśnieniem w ciąży? Jakie bierzecie leki na obniżenie ciśnienia bezpieczne w ciąży?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Ja żyję w przekonaniu że przu bliźniakach kolki nie mają prawaw wystąpić :-)) oby się sprawdziło... ;-)Zmieniłam jej właśnie teraz na takie na kolki z Bebilona ale nie chce mi tego pić[emoji31] . Krostek ani wysypki nie ma tylko kilka prosaków ale to je ma od urodzenia . Jak pomyśle ze ktoś ma kolki przy bliźniakach to współczuje bo to jest naprawdę ciężko .
walczaca o szczescie
Czekam z.niecierpliwością :-)Uszy jak u żyrafy, chude raczki, wieksze nozki i wlasnie jestem zakochana w sukienkach zobaczymy co z tego wyjdzie
Ropuszka666
Hej!
Mój synek miał kolki - straszne - w trakcie ataku potrafił się skurczyć, tak, że był o połowę mniejszy.
Pomógł delicol na nietolerancje laktozy pomimo, że objawów nie miał, dodawany do każdej porcji mleka.
Odstawiłam też sabsimplex bo nasilał wzdęcia.
Podawałam rano do mleka 5 kropli dicoflor.
I mleko Bebilon Comfort.
Hej dzięki już zamówiłam kropelki [emoji846]
Ropuszka666
Ja żyję w przekonaniu że przu bliźniakach kolki nie mają prawaw wystąpić :-)) oby się sprawdziło... ;-)
Kochana życzę Ci tego z całego serca naprawdę [emoji1320][emoji1320][emoji8][emoji8]
gooossia17
@walczaca o szczescie a macie już propozycje imion dla księżniczek?
reklama
Evelin83
u mnie w 31 t4d wazyl 1699 , i tez glowka w dolCześć dziewczęta u mnie piękny słoneczny dzień. Jestem już po wizycie, Marcelinka waży 1750, a dziś mamy 31t+2d. Ile Wasze maluszki ważyły na tym etapie? Niestety nie ma zdjęć. Ułożona jest główką w dół, ale lekarz mówi, że jeszcze może zrobić fikołka no i znowu przypałętało mi się zapalenie i znowu leki.