reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też go oglądałam i bardzo mi się podobał, jednak jest podobno mało stabilny i materiału nie można zdjąć do prania, to chyba dwa minusy.
Ja jednak zdecydowałam się na tiny love Link do: Tiny Love Leżaczek Łóżeczko Bujaczek 3W1, Czerwony, (TL1801006830R) - Ceny i opinie - Ceneo.pl opinie chyba ma najlepsze :-)
I dodatkowo bujak Ingenuity ;-)
Też rozglądam się za jakimś leżaczkiem-bujaczkiem. Na razie kończy się na tym, że zapisałam sobie kilka stronek z leżaczkami i nadal nic nie wiem... Tzn. zamierzam kupić dopiero po porodzie, ale wcześniej chciałam już mieć wybrany konkretny model żeby nie tracić czasu.

reklama
Czy macie problemy z ciśnieniem w ciąży? Jakie bierzecie leki na obniżenie ciśnienia bezpieczne w ciąży?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej!
Mój synek miał kolki - straszne - w trakcie ataku potrafił się skurczyć, tak, że był o połowę mniejszy.
Pomógł delicol na nietolerancje laktozy pomimo, że objawów nie miał, dodawany do każdej porcji mleka.
Odstawiłam też sabsimplex bo nasilał wzdęcia.
Podawałam rano do mleka 5 kropli dicoflor.
I mleko Bebilon Comfort.

Czy macie problemy z ciśnieniem w ciąży? Jakie bierzecie leki na obniżenie ciśnienia bezpieczne w ciąży?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ogromne problemy z cisnieniem obecnie leze w szpitalu do rozwiazania. Mi cisnienie nie spada po nizej 140 [emoji20] przy tabletkach Adipine 90mg na dzień, takie dostaje w uk, wiekszej dawki chyba juz nie moga mi dac.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Zmieniłam jej właśnie teraz na takie na kolki z Bebilona ale nie chce mi tego pić[emoji31] . Krostek ani wysypki nie ma tylko kilka prosaków ale to je ma od urodzenia . Jak pomyśle ze ktoś ma kolki przy bliźniakach to współczuje bo to jest naprawdę ciężko .

Ja żyję w przekonaniu że przu bliźniakach kolki nie mają prawaw wystąpić :-)) oby się sprawdziło... ;-)

Hej!
Mój synek miał kolki - straszne - w trakcie ataku potrafił się skurczyć, tak, że był o połowę mniejszy.
Pomógł delicol na nietolerancje laktozy pomimo, że objawów nie miał, dodawany do każdej porcji mleka.
Odstawiłam też sabsimplex bo nasilał wzdęcia.
Podawałam rano do mleka 5 kropli dicoflor.
I mleko Bebilon Comfort.

Hej dzięki już zamówiłam kropelki [emoji846]

reklama
Cześć dziewczęta ;) u mnie piękny słoneczny dzień. Jestem już po wizycie, Marcelinka waży 1750, a dziś mamy 31t+2d. Ile Wasze maluszki ważyły na tym etapie? Niestety nie ma zdjęć. Ułożona jest główką w dół, ale lekarz mówi, że jeszcze może zrobić fikołka :p no i znowu przypałętało mi się zapalenie i znowu leki.
u mnie w 31 t4d wazyl 1699 , i tez glowka w dol

Do góry