reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja razem z sab simplexem podawałam delicol bo delicol pomaga tolerować laktoze a od tego też może boleć brzuszek. I u nas sab simplex plus delicol i mleko na kolki dało efekty. No i suszarka, masowanie brzucha i ciepłe okłady też były.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ada a ten delicol i Sab to dawalas do każdego posiłku ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zmieniłam jej właśnie teraz na takie na kolki z Bebilona ale nie chce mi tego pić[emoji31] . Krostek ani wysypki nie ma tylko kilka prosaków ale to je ma od urodzenia . Jak pomyśle ze ktoś ma kolki przy bliźniakach to współczuje bo to jest naprawdę ciężko .

Ja musiałam zmienić smoczek na 2 przy butelce bo to mleko na kolki było gesciejsze i ciężko im Się pilo i plakali jeszcze więcej bo się meczyli pijąc

Ja musiałam zmienić smoczek na 2 przy butelce bo to mleko na kolki było gesciejsze i ciężko im Się pilo i plakali jeszcze więcej bo się meczyli pijąc

No właśnie zauważyłam ze gorzej jej idzie i się zastanawiałam czy to nie chce lecieć i dziś zauważyłam ze to mleko jak kaszka troszkę jest . Dzięki Kochana napewno wypróbuje !

No właśnie zauważyłam ze gorzej jej idzie i się zastanawiałam czy to nie chce lecieć i dziś zauważyłam ze to mleko jak kaszka troszkę jest . Dzięki Kochana napewno wypróbuje !

No właśnie zmień smoczek na 2 ma troszeczkę większą dziurkę i lepiej jej pójdzie

Nie ma żadnych objawów nietolerancji a jak dałam herbatki koperkowej to nawet łyczka nie zrobiła odrazu pluła ☹️

@Ropuszka666 mojemu bratu urodził się synuś w grudniu i mieli to samo. Poszli do lekarza i okazało sie, ze złe dobrane mleko. Tez nie było żadnych objawów nietolerancji. A lekarka spojrzała w uszka i od razu wyłapała bo były zapchane.

A jak sobie radzisz z praniem? W miarę go można szczoteczką ogarnąć?? :-)
Ile ma Twój mały,że planujesz już się pozbyć leżaka? O to ja się może jednak jeszcze pozastanawiam :p
Mały w niedzielę skończy 4 miesiące , jeszcze nie musiałam go prać [emoji6]. Oskar za bardzo nie lubi siedzieć w leżaczku. Woli na macie leżeć [emoji3] Kupiłam go przede wszystkim że ma głęboką gondole do spania , Ale może mu się jedzie odwidzi [emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też go oglądałam i bardzo mi się podobał, jednak jest podobno mało stabilny i materiału nie można zdjąć do prania, to chyba dwa minusy.
Ja jednak zdecydowałam się na tiny love Link do: Tiny Love Leżaczek Łóżeczko Bujaczek 3W1, Czerwony, (TL1801006830R) - Ceny i opinie - Ceneo.pl opinie chyba ma najlepsze :-)
I dodatkowo bujak Ingenuity ;-)
też na niego patrzyłam ale ten to mi się jakiś wielki wydaje w porównaniu z bujakiem 5w1 ...ale mogę sie mylic

Do góry