reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja razem z sab simplexem podawałam delicol bo delicol pomaga tolerować laktoze a od tego też może boleć brzuszek. I u nas sab simplex plus delicol i mleko na kolki dało efekty. No i suszarka, masowanie brzucha i ciepłe okłady też były.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ada a ten delicol i Sab to dawalas do każdego posiłku ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zmieniłam jej właśnie teraz na takie na kolki z Bebilona ale nie chce mi tego pić[emoji31] . Krostek ani wysypki nie ma tylko kilka prosaków ale to je ma od urodzenia . Jak pomyśle ze ktoś ma kolki przy bliźniakach to współczuje bo to jest naprawdę ciężko .

Ja musiałam zmienić smoczek na 2 przy butelce bo to mleko na kolki było gesciejsze i ciężko im Się pilo i plakali jeszcze więcej bo się meczyli pijąc

Ja musiałam zmienić smoczek na 2 przy butelce bo to mleko na kolki było gesciejsze i ciężko im Się pilo i plakali jeszcze więcej bo się meczyli pijąc

No właśnie zauważyłam ze gorzej jej idzie i się zastanawiałam czy to nie chce lecieć i dziś zauważyłam ze to mleko jak kaszka troszkę jest . Dzięki Kochana napewno wypróbuje !

No właśnie zauważyłam ze gorzej jej idzie i się zastanawiałam czy to nie chce lecieć i dziś zauważyłam ze to mleko jak kaszka troszkę jest . Dzięki Kochana napewno wypróbuje !

No właśnie zmień smoczek na 2 ma troszeczkę większą dziurkę i lepiej jej pójdzie

Nie ma żadnych objawów nietolerancji a jak dałam herbatki koperkowej to nawet łyczka nie zrobiła odrazu pluła ☹️

@Ropuszka666 mojemu bratu urodził się synuś w grudniu i mieli to samo. Poszli do lekarza i okazało sie, ze złe dobrane mleko. Tez nie było żadnych objawów nietolerancji. A lekarka spojrzała w uszka i od razu wyłapała bo były zapchane.

A jak sobie radzisz z praniem? W miarę go można szczoteczką ogarnąć?? :-)
Ile ma Twój mały,że planujesz już się pozbyć leżaka? O to ja się może jednak jeszcze pozastanawiam :p
Mały w niedzielę skończy 4 miesiące , jeszcze nie musiałam go prać [emoji6]. Oskar za bardzo nie lubi siedzieć w leżaczku. Woli na macie leżeć [emoji3] Kupiłam go przede wszystkim że ma głęboką gondole do spania , Ale może mu się jedzie odwidzi [emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też go oglądałam i bardzo mi się podobał, jednak jest podobno mało stabilny i materiału nie można zdjąć do prania, to chyba dwa minusy.
Ja jednak zdecydowałam się na tiny love Link do: Tiny Love Leżaczek Łóżeczko Bujaczek 3W1, Czerwony, (TL1801006830R) - Ceny i opinie - Ceneo.pl opinie chyba ma najlepsze :-)
I dodatkowo bujak Ingenuity ;-)
też na niego patrzyłam ale ten to mi się jakiś wielki wydaje w porównaniu z bujakiem 5w1 ...ale mogę sie mylic

Do góry