Ilona 88
Fanka BB :)
Śliczna [emoji7]Zobacz załącznik 842079 Dzień dobry
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna [emoji7]Zobacz załącznik 842079 Dzień dobry
przynajmniej zawsze będzie miała czysta buzieOj uwierz podchody nie raz robiła ale zawsze udawało mi się uchronić ale dziś wykorzystała moje nie wyspanie [emoji23] czekam tylko jak Sara zacznie chodzić i będzie jej wyjadała z ręki jedzenie lub wylizywała resztki z buzi jak Matka nie będzie widziała [emoji30][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję teściowoKrólewna [emoji7] dzień dobry księżniczko [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
2 tyg temuPamietam jak zawsze chciałaś żeby Marcelka była grubiutka i tak jak na starcie była okruszkiem tak teraz to udko ma jakie sobie wymarzyłaś [emoji7][emoji7] ile teraz waży ? My 7,5 tyg i wczoraj waga pokazała 4,5 kg czyli ma tyle co Matka jak się urodziła . Nie wiem jak moja Mama mogła mnie taka nosić w brzuchu i rodzic naturalnie [emoji33][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na zdjęciuJaka grzeczna obserwatorka
No przepiękna jest! To proszę dane na priv, żebym piniądzę przelała
No.fajny wyszedl wlasnie kochana wysle Ci priv wieczoremNo przepiękna jest! To proszę dane na priv, żebym piniądzę przelała
I ogonek też ładny wyszedł.