reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę, że produkcja idzie pełną parą. Po dziełach @misis188 sama zastanawiałam się czy nie chwycić szydełka, ale to raczej nie na moją cierpliwośc. Piękny ten kotek :)
ja tez tak myslalam, ale jak już zaczynasz robic i zaczyna ci cos wychodzić to masz ochote na więcej, jak tylko odebrałam welne w południe to pierwszego dnia do 1 w nocy siedziałam i dziergalam, następnego dnia na wizyte bym się spoznila bo chciałam zszyć wszystko :) a ile radości daje już w calosci jest :)

reklama
ja tez tak myslalam, ale jak już zaczynasz robic i zaczyna ci cos wychodzić to masz ochote na więcej, jak tylko odebrałam welne w południe to pierwszego dnia do 1 w nocy siedziałam i dziergalam, następnego dnia na wizyte bym się spoznila bo chciałam zszyć wszystko :) a ile radości daje już w calosci jest :)
A Ty też podpierałaś się filmikami na youtube czy masz takie zdolności? Ja ostatni raz miałam szydełko w ręce w podstawówce na zajęciach z ZPT. Dlatego obawiam się, że nie za bardzo by mi cokolwiek wyszło.

A Ty też podpierałaś się filmikami na youtube czy masz takie zdolności? Ja ostatni raz miałam szydełko w ręce w podstawówce na zajęciach z ZPT. Dlatego obawiam się, że nie za bardzo by mi cokolwiek wyszło.
to podobnie jak ja tez w podstawówce się uczylam, ze 4 lata temu zrobiłam dla bratanka buciki, które średnio mi wyszly no i teraz ten kotek, ale ta welna jest tak fajna ze ciężko żeby nie wyszlo chyba

tak, kotek jest szczegolowo opisany na you tube, pokazany jak robic, nie wiem jak z pozostałymi , musi się @misis188 wypowiedzieć, mis Michalinka tez jest pokazany krok po kroku jak zrobić, reszty nie widziałam

a to małpki nie widziałam, bo instrukcji szukałam na internecie , widzilam misia Michalinke i zyrafa mi się podoba jeszcze, chyba tez ja zrobie , no i malpka teraz dojdzie :), a na koka mam już zamówienie od bratanka bo jak zobaczyl to się pyta czy : na mnie? bo ne mowi dla tylko na :) na 3,5 roku
Daj.zdjecie:) ja tylko kotka robilam z instrukcji choc tez nie do konca bo lapki zrobilam troche mniejsze. A wszystkie inne miski wyszukiwalam zdjecia w google i robilam sama

a to małpki nie widziałam, bo instrukcji szukałam na internecie , widzilam misia Michalinke i zyrafa mi się podoba jeszcze, chyba tez ja zrobie , no i malpka teraz dojdzie :), a na koka mam już zamówienie od bratanka bo jak zobaczyl to się pyta czy : na mnie? bo ne mowi dla tylko na :) na 3,5 roku
A jak sie odrobie z miskami to zrobie malpke dla mojej dzidzi i Ci potem.wysle instrukcje:)

tak, kotek jest szczegolowo opisany na you tube, pokazany jak robic, nie wiem jak z pozostałymi , musi się @misis188 wypowiedzieć, mis Michalinka tez jest pokazany krok po kroku jak zrobić, reszty nie widziałam
A ta Michalinka mi nie przypadla do gustu. Podpatrzylam teraz jak robilam duza zyrafe tylko jak ta sukienke zrobila bo ja w pierwszej doszywalam i to srednie bylo a tamta mi wyszla super-jutro wrzuce zyrafe bo juz welna czeka w paczkomacie a braklo mi wloczki na pol nogi:)

reklama
Do góry