reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę, że produkcja idzie pełną parą. Po dziełach @misis188 sama zastanawiałam się czy nie chwycić szydełka, ale to raczej nie na moją cierpliwośc. Piękny ten kotek :)
ja tez tak myslalam, ale jak już zaczynasz robic i zaczyna ci cos wychodzić to masz ochote na więcej, jak tylko odebrałam welne w południe to pierwszego dnia do 1 w nocy siedziałam i dziergalam, następnego dnia na wizyte bym się spoznila bo chciałam zszyć wszystko :) a ile radości daje już w calosci jest :)

reklama
ja tez tak myslalam, ale jak już zaczynasz robic i zaczyna ci cos wychodzić to masz ochote na więcej, jak tylko odebrałam welne w południe to pierwszego dnia do 1 w nocy siedziałam i dziergalam, następnego dnia na wizyte bym się spoznila bo chciałam zszyć wszystko :) a ile radości daje już w calosci jest :)
A Ty też podpierałaś się filmikami na youtube czy masz takie zdolności? Ja ostatni raz miałam szydełko w ręce w podstawówce na zajęciach z ZPT. Dlatego obawiam się, że nie za bardzo by mi cokolwiek wyszło.

A Ty też podpierałaś się filmikami na youtube czy masz takie zdolności? Ja ostatni raz miałam szydełko w ręce w podstawówce na zajęciach z ZPT. Dlatego obawiam się, że nie za bardzo by mi cokolwiek wyszło.
to podobnie jak ja tez w podstawówce się uczylam, ze 4 lata temu zrobiłam dla bratanka buciki, które średnio mi wyszly no i teraz ten kotek, ale ta welna jest tak fajna ze ciężko żeby nie wyszlo chyba

tak, kotek jest szczegolowo opisany na you tube, pokazany jak robic, nie wiem jak z pozostałymi , musi się @misis188 wypowiedzieć, mis Michalinka tez jest pokazany krok po kroku jak zrobić, reszty nie widziałam

a to małpki nie widziałam, bo instrukcji szukałam na internecie , widzilam misia Michalinke i zyrafa mi się podoba jeszcze, chyba tez ja zrobie , no i malpka teraz dojdzie :), a na koka mam już zamówienie od bratanka bo jak zobaczyl to się pyta czy : na mnie? bo ne mowi dla tylko na :) na 3,5 roku
Daj.zdjecie:) ja tylko kotka robilam z instrukcji choc tez nie do konca bo lapki zrobilam troche mniejsze. A wszystkie inne miski wyszukiwalam zdjecia w google i robilam sama

a to małpki nie widziałam, bo instrukcji szukałam na internecie , widzilam misia Michalinke i zyrafa mi się podoba jeszcze, chyba tez ja zrobie , no i malpka teraz dojdzie :), a na koka mam już zamówienie od bratanka bo jak zobaczyl to się pyta czy : na mnie? bo ne mowi dla tylko na :) na 3,5 roku
A jak sie odrobie z miskami to zrobie malpke dla mojej dzidzi i Ci potem.wysle instrukcje:)

tak, kotek jest szczegolowo opisany na you tube, pokazany jak robic, nie wiem jak z pozostałymi , musi się @misis188 wypowiedzieć, mis Michalinka tez jest pokazany krok po kroku jak zrobić, reszty nie widziałam
A ta Michalinka mi nie przypadla do gustu. Podpatrzylam teraz jak robilam duza zyrafe tylko jak ta sukienke zrobila bo ja w pierwszej doszywalam i to srednie bylo a tamta mi wyszla super-jutro wrzuce zyrafe bo juz welna czeka w paczkomacie a braklo mi wloczki na pol nogi:)

reklama
Do góry