reklama
Aisha - gratuluję serdecznie. Podobno szybciej się dochodzi do siebie po porodzie sn. Trzymamy kciuki , zebyście szybko się poznały z Madzią i było juz tylko lepiej. Zazdroszczę , ze jesteś już po wszystkim , bo mnie w nocy jakiś dziwny ból brzucha kilka razy łapał. Pozdrawiam i czekamy na fotki Bużki
A ja już wszystko mam i nie idę do biedronki. Poza tym nie wolno mi.
Różyczko moje samopoczucie jest wspaniałe dopóki nie pomyślę o tym, że za tydzień o tej porze będę już na izbie przyjęć. Jejku dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, że w domu będziecie czekać aż wszystko się rozkręci, potem sn urodzicie swoje maleństwa. Umrę od myślenia, że to może jutro, a zwłaszcza jak już będę wiedziała kiedy i będę musiała czekać.
Miłego dnia kobietki.
Różyczko moje samopoczucie jest wspaniałe dopóki nie pomyślę o tym, że za tydzień o tej porze będę już na izbie przyjęć. Jejku dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, że w domu będziecie czekać aż wszystko się rozkręci, potem sn urodzicie swoje maleństwa. Umrę od myślenia, że to może jutro, a zwłaszcza jak już będę wiedziała kiedy i będę musiała czekać.
Miłego dnia kobietki.
Kate...kochanie a bierzesz magnez?
madzialenak...czekam na fotki!
ja wczoraj nakazalam rodzicom jechać do tk maxx i zlozylam zamówienie, później tez wstawie fotki co nam przybylo. a! no i jeszcze to zamówienie z mami tati przyszlo, tez wstawie. my wyprawke ciuchowa już mamy... teraz czeka nas najgorsze i najdroższe.
mój uparl się na kupowanie detektora oddechu...jest to dosyć spory wydatek i ja się zastanawiam, bo dzidziuś mimo, ze będzie miał swój pokoj na początek będzie spal u nas...
madzialenak...czekam na fotki!
ja wczoraj nakazalam rodzicom jechać do tk maxx i zlozylam zamówienie, później tez wstawie fotki co nam przybylo. a! no i jeszcze to zamówienie z mami tati przyszlo, tez wstawie. my wyprawke ciuchowa już mamy... teraz czeka nas najgorsze i najdroższe.
mój uparl się na kupowanie detektora oddechu...jest to dosyć spory wydatek i ja się zastanawiam, bo dzidziuś mimo, ze będzie miał swój pokoj na początek będzie spal u nas...
Dorex , mój Pan doktor mówi , że poród jest jak wojna i się go nie przewidzi , więc nic nie wiadomo , czas pokarze , ale chyba rzeczywiście mimo tego , ze strasznie się boję chciałabym mieć to juz za sobą.
Marcysiowa , będzie dobrze - trzymaj się
Marcysiowa , będzie dobrze - trzymaj się
reklama