reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aisha - gratuluję serdecznie. Podobno szybciej się dochodzi do siebie po porodzie sn. Trzymamy kciuki , zebyście szybko się poznały z Madzią i było juz tylko lepiej. Zazdroszczę , ze jesteś już po wszystkim , bo mnie w nocy jakiś dziwny ból brzucha kilka razy łapał. Pozdrawiam i czekamy na fotki:) Bużki:)

A ja już wszystko mam i nie idę do biedronki. Poza tym nie wolno mi.

Różyczko moje samopoczucie jest wspaniałe dopóki nie pomyślę o tym, że za tydzień o tej porze będę już na izbie przyjęć. Jejku dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, że w domu będziecie czekać aż wszystko się rozkręci, potem sn urodzicie swoje maleństwa. Umrę od myślenia, że to może jutro, a zwłaszcza jak już będę wiedziała kiedy i będę musiała czekać.

Miłego dnia kobietki.

kurcze ja bym chyba wolała wiedzieć kiedy..:szok:
czuję się jakbym na bombie siedziała tylko nie wiem kiedy wybuchnie...:baffled:
Lucy twoja bomba chyba troszkę wcześniej niż moja:tak::-)

Kate...kochanie a bierzesz magnez?
madzialenak...czekam na fotki!:tak:

ja wczoraj nakazalam rodzicom jechać do tk maxx i zlozylam zamówienie, później tez wstawie fotki co nam przybylo. a! no i jeszcze to zamówienie z mami tati przyszlo, tez wstawie. my wyprawke ciuchowa już mamy... teraz czeka nas najgorsze i najdroższe.

mój uparl się na kupowanie detektora oddechu...jest to dosyć spory wydatek i ja się zastanawiam, bo dzidziuś mimo, ze będzie miał swój pokoj na początek będzie spal u nas...

Dorex , mój Pan doktor mówi , że poród jest jak wojna i się go nie przewidzi , więc nic nie wiadomo , czas pokarze , ale chyba rzeczywiście mimo tego , ze strasznie się boję chciałabym mieć to juz za sobą.
Marcysiowa , będzie dobrze - trzymaj się:)

Aisha gratuluje,malutka sliczna!Tez juz bym chciala byc po.A tak za 3 mies szykuje sie na wojne!!!

reklama
Miliaa dziekuje, tak biore ale dzisiaj wzielam dodatkowa tabletke magne b 6 mam nadzieje, ze juz nie beda mnie lapaly. Pozdrawiam

Do góry