Tak macie rację z tym, że to dziecinne rezygnować z zaglądania tutaj z takiego powodu. No ale jak ktoś mi pisze, że obrażam innych i przeze mnie czuje się jak gó... to co mogłam sobie pomyśleć... Co każda z Was pomyślałaby w takiej sytuacji? Ponownie został poruszony temat fotelików... Któraś z dziewczyn napisała, że powypadkowe foteliki nie nadają się do ponownego użytku. Ja odpisałam dlatego trzeba uważać na używane, bo ktoś nieuczciwy może próbować taki odsprzedać... i nagle z tego powodu inna dziewczyna pisze, że psuje tutaj atmosferę i przeze mnie delikatnie mówiąc czuje się źle. Jasani ja też mogłam poczuć się jak gó... po tym jak napisałam, że już kupiłam mebelki, a Ty skomentowałas jaki to zły wybór i jakie stwarzają niebezpieczeństwo. Tylko akurat ja się nie obraziłam i wzięłam to za dobrą radę. Wyszukalam w necie, że faktycznie były takie przypadki i chciałam te meble zwrócić. Gdyby mój M nie zaprotestował tych mebli nie byłoby już w moim domu. To on przemówił mi do rozsądku i powiedział, że woli meble z Ikea niż używane, bo ja już szukałam mebli na olx
W każdym razie jeśli kogoś obraziłam to przepraszam. I odpoczynek od "internetów" dobrze mi zrobi