reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@jasani może masz rację. Jeśli mam denerwować swoimi wpisami Ciebie i inne dziewczyny lepiej będzie jak przestanę tutaj zaglądać. Przykro mi tylko, że akurat mi zarzucasz pouczenie innych i to, że przekonuje inne dziewczyny do swoich racji i obrażam. Wg mnie jest to niesprawiedliwe. Może warto też zwrócić uwagę na siebie czy przypadkiem nie masz zdania na każdy temat jeśli któraś z dziewczyn coś kupi lub zrobi. W każdym razie nie chciałabym nikomu robić przykrości. I jeśli ktoś ma przestać zaglądać tutaj m.in. z mojego powodu, może lepiej będzie jak sama zrezygnuje. Dziewczyny było mi bardzo miło tutaj z Wami, ale jak nieświadomie mam sprawiać komuś przykrość lepiej będzie jak się pożegnam z Wami. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Buziaki :*
To że jesteś Eko szalona mama i trzeba by Ci było odciąć net hi to Twoje prawo i możesz mieć takie zdanie nikomu nic do tego .
Nie rob Focha nie odchodz.

reklama
Dziewuszki dziś w sumie niedawno zauważyłam na wkładce troszkę sluzu z brązem, do tego lekkie bóle ale dosłownie leciutkie, wczoraj byłam wieczorem w szpitalu gdzie chce rodzić z powodu skurczy zrobili KTG zbadali szyjkę ma 2 i 3 razy pikło na KTG ale położna powiedziała i lekarz ze skurczy nie było gdzie czułam że mnie boli, powiedzili bym szła do domku bo nic się nie dzieje i jest wszytsko dobrze z tętnem małego też.Ale właśnie niedawno podczas pójścia do WC zobaczyłam na wkładce to co napisałam zadzowniłam do swojej położnej poiwedziała że to prawdopodobnie odchodzi czop sluzowy tak myślałam że to to ale wolałam się upewnić kazała mi obeserwowac i w razie czego jechac jak bedą silniejsze skurcze i domieszka krwi
Czekamy .
Powodzenia

Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie umiem sobie nawet wyobrazić co przezylas [emoji33] masz rację co do fotelików i baz! Zdrówka!

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
Gratulacje, zdrówka dla Ciebie i maleństwa [emoji5]

Dziewczyny spokojnie[emoji4] , każda z nas jest, lub bedzie dobrą matką [emoji1], każda ma inną budżet. Ja mam dobrej firmy fotelik, ale używany- wszystko z nim jest ok[emoji4]tylko teraz zastanawiam się nad zakupem bazy, po tym strasznym wypadku który miała Ropuszka .
Dużo tu z Was kupuje super gadżety- niektóre bardzo droge, za drogie dla mnie [emoji6]ale każda robi jak uważa [emoji4]najważniejsza jest nasza miłość do dziecka [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wypowiedź idealna [emoji4] pięknie to ujelas [emoji106]

Dziewuszki dziś w sumie niedawno zauważyłam na wkładce troszkę sluzu z brązem, do tego lekkie bóle ale dosłownie leciutkie, wczoraj byłam wieczorem w szpitalu gdzie chce rodzić z powodu skurczy zrobili KTG zbadali szyjkę ma 2 i 3 razy pikło na KTG ale położna powiedziała i lekarz ze skurczy nie było gdzie czułam że mnie boli, powiedzili bym szła do domku bo nic się nie dzieje i jest wszytsko dobrze z tętnem małego też.Ale właśnie niedawno podczas pójścia do WC zobaczyłam na wkładce to co napisałam zadzowniłam do swojej położnej poiwedziała że to prawdopodobnie odchodzi czop sluzowy tak myślałam że to to ale wolałam się upewnić kazała mi obeserwowac i w razie czego jechac jak bedą silniejsze skurcze i domieszka krwi
Zaczyna sie? ✊✊✊✊✊

reklama
Do góry