reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
Ważne że już po wszystkim i jesteście razem. Dużo zdrówka :)

reklama
@Vinszka gratulacje :) ważne, że już masz swoje maleństwo przy sobie :)

To prawda. Dlatego nie zaleca się kupowania używanego fotelika.
Ale używany wcale nie oznacza gorszy. Wolę używany, ale znanej firmy (oczywiście mając pewność, że nie jest powypadkowy) niż nowy z firmy "Drucik". Czasami mam wrażenie, że próbujesz kogoś przekonać do swoich racji nie patrząc na to czy kogoś obrażasz czy ranisz swoimi wpisami. To, że kupiłam używany fotelik nie oznacza, ze jestem gorszą matką lub mniej dbam o bezpieczeństwo swojego dziecka. Tak wyszło i tyle, nie będę się z tego tłumaczyć. Wolę zainwestować w kolejny fotelik, który mi posłuży dłużej. A ten pierwszy jest tylko na kilka miesięcy. Nie dziwię się, ze Peugeotka wycofała się z forum bo przez Wasze wpisy można poczuć się jak gó... Sama się nad tym zastanawiam czy z niego nie zrezygnować. Wrzućcie trochę na luz dziewczyny i nie pouczajcie innych. Koniec.

Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
jejku, az mnie zmrozilo. A tego cwoka co Was wjechal chyba golymi rekami bym udusila. Najwazniejsze ze jesteście cali .

Dzięki dziewczyny [emoji8] emocje już opadły ale wczoraj miałam ochotę go udusić . Został zatrzymany na 3 miesiące i mam nadzieje ze pójdzie posiedzieć za to ze był pijany i uciekł z miejsca zdarzenia . Najgorsze ze Sara ma kolki od dwóch tygodni i jest nie odkładalna i jak płacze to tylko na rękach do Mnie .Ale trudno trzeba zacisnąć zęby i do przodu . Dobrze że nowy prezent od wujka jej się bardzo podoba i muszę przyznać ze ululał ja w 5min wiec jest nadzieja na moje obolałe plecy [emoji23][emoji23]Trzymajcie sie Mamuśki [emoji8]

1520420194-85c4bb0960cc22bc-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .

Straszne! Najważniejsze że Wam się nic nie stało, zdrówka dla Was
u nas na forum też jedna dziewczyna miała stłuczkę i jezeli w samochodzie jest fotelik trzeba wezwac policje, zeby spisala protokół, ze w samochodzie jest fotelik i wtedy OC sprawcy pokrywa wymiane fotelika (bo przy kazdej kolizji wymiana jest konieczna). Mozna to zrobic we wlasnym zakresie podczas spisywania oswiadczenia, ale policyjnej notatki i zdjeć ubezpieczyciel nie wyprze sie. Warto wiedzieć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
Gratulacje [emoji11]dużo zdrówka dla Was [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny [emoji8] emocje już opadły ale wczoraj miałam ochotę go udusić . Został zatrzymany na 3 miesiące i mam nadzieje ze pójdzie posiedzieć za to ze był pijany i uciekł z miejsca zdarzenia . Najgorsze ze Sara ma kolki od dwóch tygodni i jest nie odkładalna i jak płacze to tylko na rękach do Mnie .Ale trudno trzeba zacisnąć zęby i do przodu . Dobrze że nowy prezent od wujka jej się bardzo podoba i muszę przyznać ze ululał ja w 5min wiec jest nadzieja na moje obolałe plecy [emoji23][emoji23]Trzymajcie sie Mamuśki [emoji8]

1520420194-85c4bb0960cc22bc-aaaaaa.jpeg
Jezu jaka slicznotka❤ tez taki bujak bede chciala kupić jak moj bobas przyjdzie na swiat:)

Ja znowu w szpitalu, tabletki nie pomagaja zbic cisnienia, cala spuchnieta jestem i tym razem do rozwiazania tu zostaje, malo tego chorubsko mnie zlapalo. Ciezka ta moja końcówka ciąży.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę... trzymaj się tam dzielnie, dobrze że mają Was na oku i niech tam dbają o Was!:-)

reklama

O rety, aż mi ciary przeszły po całym ciele. Ale wszystko ok? Nic Wam nie jest??

Do góry