reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
@Vinszka gratulacje :) ważne, że już masz swoje maleństwo przy sobie :)
Tez popieram. Gdzie czytam to po kazdym wypadku nawet stluczce zaleca sie wymienic fotelik na nowy bo juz moze nie spelniac swoich funkcji...
To prawda. Dlatego nie zaleca się kupowania używanego fotelika.

Dokladnie, Ty możesz być najlepszy kierowcom zadbać o bezpieczeństwo a jakis dureń bez wyobraźni spieprzy Ci życie!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mój mąż rok temu miał wypadek. Wjechała w niego policja... Na szczęście nic się poważnego nie stało, ale M musiał chodzić przez miesiąc w kołnierzu i cały tył samochodu skasowany, ale to nie istotne. W każdym razie teraz zawsze gdy zatrzymujemy się na światłach patrzę w lusterko czy samochód jadący za nami też się zatrzymuje...

Ja znowu w szpitalu, tabletki nie pomagaja zbic cisnienia, cala spuchnieta jestem i tym razem do rozwiazania tu zostaje, malo tego chorubsko mnie zlapalo. Ciezka ta moja końcówka ciąży.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję kochana. Ale lepiej że będziesz pod obserwacją :)

reklama
Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To musiało być straszne.
Dużo racji masz ale nie do każdego auta nadaje się baza :(
Dobrze że nic wam nie jest i mam nadzieję że ten kierowca za to odpowie

Do góry