Ewunka
Fanka BB :)
GratulujeTak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeTak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
No to trochę bidulko wyleżysz się w tym szpitalu. Oby czas szybko zleciał.Byla doktor u mnie i wstepnie plan jest taki ze procedurę wywolania porodu rozpoczynamy 16 marca czyli pelne 36 tc o ile nic wczesniej nie stanie na przeszkodzie.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
37 chyba ?Byla doktor u mnie i wstepnie plan jest taki ze procedurę wywolania porodu rozpoczynamy 16 marca czyli pelne 36 tc o ile nic wczesniej nie stanie na przeszkodzie.
Moze i racja bo w piatek 16 marca bedzie 37+1, chyba chorubsko robi swoje dzis[emoji6]37 chyba ?
Gratuluje i wracaj szybko do zdrowiaTak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
@Vinszka gratulacje ważne, że już masz swoje maleństwo przy sobieTak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
To prawda. Dlatego nie zaleca się kupowania używanego fotelika.Tez popieram. Gdzie czytam to po kazdym wypadku nawet stluczce zaleca sie wymienic fotelik na nowy bo juz moze nie spelniac swoich funkcji...
Mój mąż rok temu miał wypadek. Wjechała w niego policja... Na szczęście nic się poważnego nie stało, ale M musiał chodzić przez miesiąc w kołnierzu i cały tył samochodu skasowany, ale to nie istotne. W każdym razie teraz zawsze gdy zatrzymujemy się na światłach patrzę w lusterko czy samochód jadący za nami też się zatrzymuje...Dokladnie, Ty możesz być najlepszy kierowcom zadbać o bezpieczeństwo a jakis dureń bez wyobraźni spieprzy Ci życie!!!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Współczuję kochana. Ale lepiej że będziesz pod obserwacjąJa znowu w szpitalu, tabletki nie pomagaja zbic cisnienia, cala spuchnieta jestem i tym razem do rozwiazania tu zostaje, malo tego chorubsko mnie zlapalo. Ciezka ta moja końcówka ciąży.
To musiało być straszne.Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom