reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej, to chyba i ja w końcu do Was dołączę [emoji4] przybywam z wątku po iui ale dzidziusia w brzuszku mam po ivf [emoji4] przygarniecie mnie i mojego kropka? Dzisiaj mamy dokładnie 12+4.
Wczoraj mieliśmy USG 1-szego trmysetru i kropek jest zdrowy jak ryba.

1520082380-1bfcb343d51da426-aaaaaa.jpeg

A tu wam przybijam piątkę

1520082403-ae332a7cfb68f472-aaaaaa.jpeg

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudne ❤❤❤❤

Hej, to chyba i ja w końcu do Was dołączę [emoji4] przybywam z wątku po iui ale dzidziusia w brzuszku mam po ivf [emoji4] przygarniecie mnie i mojego kropka? Dzisiaj mamy dokładnie 12+4.

Witamy :-) Piękne fotki macie :-)

Cudny❤ a pokazal co ma między nozkami? moj bombel na kazdyn usg nogi krzyzuje:)

Cudny[emoji173] a pokazal co ma między nozkami? moj bombel na kazdyn usg nogi krzyzuje:)
Zapytałam Pani doktor, ale powiedziała, że na tym etapie można źle zweryfikować bo łechtaczka może być przerośnięta i będzie wyglądała jak siusiak [emoji14] za specjalnie się nie wpatrywałam ale wierzgało nogami jak szalone. Ja mam przeczucie na chłopaka ale wróżka nie jestem więc spokojnie poczekam [emoji6] mam wizytę 27 marca a to będzie już 16 tydz więc na pewno będzie już coś widać [emoji14]

Witam nowe dziewczyny :)
Wczoraj mój M kupił mebelki dla naszej Malutkiej :) Trzeba będzie jeszcze raz pojechać po komodę z przewijakiem, bo wykupili :p Niedługo zabierzemy się za skręcanie mebelek a w następnej kolejności biorę się za pranie i prasowanie :D A i mamy już Szumisia a raczej Szumisie :) Nie spodziewałam się, że jest taka duża :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe dziewczyny :)
Wczoraj mój M kupił mebelki dla naszej Malutkiej :) Trzeba będzie jeszcze raz pojechać po komodę z przewijakiem, bo wykupili :p Niedługo zabierzemy się za skręcanie mebelek a w następnej kolejności biorę się za pranie i prasowanie :D A i mamy już Szumisia a raczej Szumisie :) Nie spodziewałam się, że jest taka duża :D
Zobacz załącznik 841242

Ale Ci zazdroszcze ja dalej w czarnej d.... [emoji58] a wczoraj we śnie juz mi wody odchodziły [emoji14]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry