reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Pixie_Dixie jak patrzę na bajzel w naszym mieszkaniu to też wydaje mi się, że jestem w czarnej d... No ale pod koniec tygodnia bierzemy się za generalne porządki i mam nadzieje, że jakoś wszystko pójdzie gładko. Chociaż inni mówią, że ja chyba nigdy bałaganu nie widziałam... Chciałabym już teraz zabrać się za to wszystko, ale we wtorek mamy ekipę od wentylacji i będą naprawiać jakieś nieszczelności, więc wolę poczekać z generalnym sprzątaniem i skręcaniem mebli. A co do snów to ja już się może nie będę wypowiadała... Też mam głupie sny :) i to jak głupie :p

Ostatnia edycja:
To moja jest wyjątkiem:):) na każdym usg pokazuje co ma :)
Moja też :D Już od 12 tc wiemy, że dziewczynka :) a ostatnio mieliśmy usg 3D i super było widać naszą Malutką :) Wg mnie jest podobna do mnie :D Mój M uważa, że jest podobna do niego :D A moja mama stwierdziła, że wnuczka jest podobna do niej :p a mój tato to potwierdza, że moja Malutka podobna do babci :)

Ostatnia edycja:
Moja też :D Już od 12 tc wiemy, że dziewczynka :) a ostatnio mieliśmy usg 3D i super było widać naszą Malutką :) Wg mnie jest podobno do mnie :D Mój M uważa, że jest podobna do niego :D A moja mama stwierdziła, że wnuczka jest podobna do niej :p a mój tato to potwierdza, że moja Malutka podobna do babci :)
haha ja też uważam że moja córka po zdjeciu w 3D to cała mamusia :)taka jest piękna :)):)

Witam nowe dziewczyny :)
Wczoraj mój M kupił mebelki dla naszej Malutkiej :) Trzeba będzie jeszcze raz pojechać po komodę z przewijakiem, bo wykupili :p Niedługo zabierzemy się za skręcanie mebelek a w następnej kolejności biorę się za pranie i prasowanie :D A i mamy już Szumisia a raczej Szumisie :) Nie spodziewałam się, że jest taka duża :D
Zobacz załącznik 841242
Super:) masz zdjecie mebelkow?? Wczoraj wlasnie czytalam o tych misiach i chyba tez kupie cos takiego.

Kochane a jakie macie wozki dla dzieci?? Ja jeszcze nie bedac w ciazy zakochalam sie w Anexie ale ostatnio sie sporo złego o nich naczytalam. Jeszcze mam czas ale myslec powoli trzeba. Na pewno pojade do jakiegos sklepu i popytam bo u nas asfaltow brak i drogi sa kijowe wiec musi miec wozek dobre amortyzatory zeby maluszkowi bylo dobrze

Kochane a jakie macie wozki dla dzieci?? Ja jeszcze nie bedac w ciazy zakochalam sie w Anexie ale ostatnio sie sporo złego o nich naczytalam. Jeszcze mam czas ale myslec powoli trzeba. Na pewno pojade do jakiegos sklepu i popytam bo u nas asfaltow brak i drogi sa kijowe wiec musi miec wozek dobre amortyzatory zeby maluszkowi bylo dobrze
ja też byłam zakochana w anexie i tylko taki chciałam,ale też zaczęłam czytać opinie i się zniechęciłam.Najlepsze opinie chyba miał joolz,ale mi się wizualnie nie podobał,potem naczytałam się opinie o roan i ten wybralam.Kupiłam dokładnie roan bass soft bo ma dodatkowe amortyzatory i sie super prowadzi,(podobno,koleżanka ma )ja prowadziłam tylko po sklepie i był super. :)

Miałam kupić anex cross ale porównując na żywo względem innych i jeszcze cenowo ostatecznie wybraluśmy wózek, który w ogóle nie był brany pod uwagę roan esso.

reklama
ja też byłam zakochana w anexie i tylko taki chciałam,ale też zaczęłam czytać opinie i się zniechęciłam.Najlepsze opinie chyba miał joolz,ale mi się wizualnie nie podobał,potem naczytałam się opinie o roan i ten wybralam.Kupiłam dokładnie roan bass soft bo ma dodatkowe amortyzatory i sie super prowadzi,(podobno,koleżanka ma )ja prowadziłam tylko po sklepie i był super. :)
Juz sobie zobacze na ten wózek:)

Do góry