reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej, to chyba i ja w końcu do Was dołączę [emoji4] przybywam z wątku po iui ale dzidziusia w brzuszku mam po ivf [emoji4] przygarniecie mnie i mojego kropka? Dzisiaj mamy dokładnie 12+4.
Wczoraj mieliśmy USG 1-szego trmysetru i kropek jest zdrowy jak ryba.

1520082380-1bfcb343d51da426-aaaaaa.jpeg

A tu wam przybijam piątkę

1520082403-ae332a7cfb68f472-aaaaaa.jpeg

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, to chyba i ja w końcu do Was dołączę [emoji4] przybywam z wątku po iui ale dzidziusia w brzuszku mam po ivf [emoji4] przygarniecie mnie i mojego kropka? Dzisiaj mamy dokładnie 12+4.

Wkoncu [emoji4] bo śledzę Twoje i dzidzi losy na IUI[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow ile nowych mamuś [emoji4] super! Witajcie wszystkie i wpisujcie daty wizyt bo faktycznie króciutki nasz kalendarz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja gin tez sie zdziwila, moze to dlatego, ze ciaze prowadze w innym miescie i sami czekali czy zdecyduje sie na polozna w moim miescie czy w Aarhus. Jeszcze nawet nie wiem gdzie bede rodzila, chce w Aarhus i tak wszedzie mowie ale jeszcze potwierdzenia nie mam o porodzie bedziemy rozmawiac na nastepnej wizycie. W pierwszej ciazy u poloznej bylam juz w 16tc ale powiem szczerze, ze wcale mi sie nie spieszy. Niczego nowego sie raczej nie dowiem a serduszka moge sobie posluchac w kazdej chwili :p
Czujesz juz regularnie ruchy Bianki? Ja od ponad tygodnia czuje wyraznie i regularnie :) Uwielbiam to! :)
Stosujesz diete na cukrzyce?
Ja na krzywa ide w okolicach 27tc
Oj czuję, czasami daje mi popalić :) Ale to cudowne uczucie. Diety jako takiej nie trzymam, po prostu ograniczyłam mocno słodycze. Więcej ciemnego chleba i więcej warzyw i owoców. Widocznie to wystarczyło i cukier mam w normie.

Gratulacje!!![emoji16]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Ślicznie, to już nie taki korpuś :)

Cudo ❤️

Kochane postanowilam zajrzec i tutaj poniewaz wiem ze jest tu mnustwo dziewczyn ktore razem z nami na forum staraczek spedzalo mile chwile z Damianem
Damian odszedl od nas wczoraj nad ranem przegrywajac swoja walke z wsyretnym zwierzakiem.
Pogrzeb Damiego bedzie pod Koniec nastepnego tygodnia w Polsce w Jejkowicach kolo Rybnika najprawdopodobniej w sobote. Poniewaz nie kazda z nas ma mozliwosc osobistego uczestnictwa i pozegnania Damiego wspolnie ze staraczkami organizujemy zbiorke na wieniec pozegnalny dla Niego i ewentualnie reszte pieniazkow ktora zostanie do przekazania dla Asi na pomnik lub inne potrzebne wydatki. Jesli ktoras z Was jest chetna prosze napisac mi wiadomosc prywatna zwrotnie wysle numer konta.

reklama
Do góry