reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej, to chyba i ja w końcu do Was dołączę [emoji4] przybywam z wątku po iui ale dzidziusia w brzuszku mam po ivf [emoji4] przygarniecie mnie i mojego kropka? Dzisiaj mamy dokładnie 12+4.
Wczoraj mieliśmy USG 1-szego trmysetru i kropek jest zdrowy jak ryba.

1520082380-1bfcb343d51da426-aaaaaa.jpeg

A tu wam przybijam piątkę

1520082403-ae332a7cfb68f472-aaaaaa.jpeg

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, to chyba i ja w końcu do Was dołączę [emoji4] przybywam z wątku po iui ale dzidziusia w brzuszku mam po ivf [emoji4] przygarniecie mnie i mojego kropka? Dzisiaj mamy dokładnie 12+4.

Wkoncu [emoji4] bo śledzę Twoje i dzidzi losy na IUI[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow ile nowych mamuś [emoji4] super! Witajcie wszystkie i wpisujcie daty wizyt bo faktycznie króciutki nasz kalendarz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja gin tez sie zdziwila, moze to dlatego, ze ciaze prowadze w innym miescie i sami czekali czy zdecyduje sie na polozna w moim miescie czy w Aarhus. Jeszcze nawet nie wiem gdzie bede rodzila, chce w Aarhus i tak wszedzie mowie ale jeszcze potwierdzenia nie mam o porodzie bedziemy rozmawiac na nastepnej wizycie. W pierwszej ciazy u poloznej bylam juz w 16tc ale powiem szczerze, ze wcale mi sie nie spieszy. Niczego nowego sie raczej nie dowiem a serduszka moge sobie posluchac w kazdej chwili :p
Czujesz juz regularnie ruchy Bianki? Ja od ponad tygodnia czuje wyraznie i regularnie :) Uwielbiam to! :)
Stosujesz diete na cukrzyce?
Ja na krzywa ide w okolicach 27tc
Oj czuję, czasami daje mi popalić :) Ale to cudowne uczucie. Diety jako takiej nie trzymam, po prostu ograniczyłam mocno słodycze. Więcej ciemnego chleba i więcej warzyw i owoców. Widocznie to wystarczyło i cukier mam w normie.

Gratulacje!!![emoji16]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Ślicznie, to już nie taki korpuś :)

Cudo ❤️

Kochane postanowilam zajrzec i tutaj poniewaz wiem ze jest tu mnustwo dziewczyn ktore razem z nami na forum staraczek spedzalo mile chwile z Damianem
Damian odszedl od nas wczoraj nad ranem przegrywajac swoja walke z wsyretnym zwierzakiem.
Pogrzeb Damiego bedzie pod Koniec nastepnego tygodnia w Polsce w Jejkowicach kolo Rybnika najprawdopodobniej w sobote. Poniewaz nie kazda z nas ma mozliwosc osobistego uczestnictwa i pozegnania Damiego wspolnie ze staraczkami organizujemy zbiorke na wieniec pozegnalny dla Niego i ewentualnie reszte pieniazkow ktora zostanie do przekazania dla Asi na pomnik lub inne potrzebne wydatki. Jesli ktoras z Was jest chetna prosze napisac mi wiadomosc prywatna zwrotnie wysle numer konta.

reklama
Do góry