Ewunka
Fanka BB :)
Moja bratanica urodzila sie z wyrzynajacym sie zabkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja bratanica urodzila sie z wyrzynajacym sie zabkiem
ZapraszamyA ja tez moge? dzis 9+3 termin na 01.10. Tak podczytuje wiec czas sie pokazac
Mój Boże jakie cudneHihi obiecalam.sobie ze wrzuce zdjęcie jak bede miec piec miskow nowych ale masz niecierpliwcu Dzis mi jakos robota nie szla bo caly czas myslalam o Dami
No doskonale Cię rozumiem. Chyba wszystkie tutaj myślami jesteśmy przy Asi.Hihi obiecalam.sobie ze wrzuce zdjęcie jak bede miec piec miskow nowych ale masz niecierpliwcu Dzis mi jakos robota nie szla bo caly czas myslalam o Dami
Zapraszamy jak najbardziejA ja tez moge? dzis 9+3 termin na 01.10. Tak podczytuje wiec czas sie pokazac
PrivNo doskonale Cię rozumiem. Chyba wszystkie tutaj myślami jesteśmy przy Asi.
Jakby co to w sprawie kalendarza proszę pisać do mnie
P.S. Żyrafa jest zajefajna Bięrę No chyba, że jest zamówiona już.
Zapraszamy równieżA ja tez moge? dzis 9+3 termin na 01.10. Tak podczytuje wiec czas sie pokazac
sliczne te Twoje miskiHihi obiecalam.sobie ze wrzuce zdjęcie jak bede miec piec miskow nowych ale masz niecierpliwcu Dzis mi jakos robota nie szla bo caly czas myslalam o Dami