reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Coleta dobrze, ze wszystko ok :)

Agapl brzuszek na razie nisko, ale już widać :) Co do kremów, to właśnie ostatnio jak byłam u kosmetyczki, to ona radziła zeby na okres ciąży kupić krem z filtrem 30. Na razie chodzę po aptekach i zbieram próbki :) Wypróbowałam juz Biodermy i całkiem fajny. Ma kolorek, ale fajnie wtapia sie w kolor cery. Ale kupie na pewno jakiś, bo raz w miesiącu mam mikrodermabrazję i po niej taki krem wskazany.

Oskaa ja jeszcze kremów nie używam, ale jak chodziłam na mikrodermabrazje to sobie krem do twarzy z Vichy kupiłam i jest super, twarz się po nim nie świeci z filtrem 50. Drogi jest ale warto, chyba że nie masz problemu ze świecącą twarzą.
http://www.doz.pl/apteka/p61208-Vichy_Capital_Soleil_emulsja_matujaca_50_ml
Co do ciała to normalnie będę używać jak zawsze, ale za bardzo na słońce się nie chce wystawiać.
Coleta jak ja bym już chciała mieć takiego dużego brzdąca w brzuszku. A tak to się jeszcze zamartwiam czy tam jest.

Ostatnia edycja:
madzialenak...jak zwykle mój lekarzu tarczycowy proszę o konsultacje. odebrałam wyniki ft4 i mam 11,23...chyba trochę za mało... na razie biore euthyrox 50 ale mysle, ze dr podniesie mi do 75...tez tak myślisz ?:tak:

aha i z krwi wyszlo mi podwyższone RDW 16,30...co to może oznaczac? niedobor zelaza?

Sony jak do tłustej-świecącej cery używasz kremów matujących, to po nich jeszcze bardziej są skłonności do swiecenia. Spróbuj kremów lekkich, nawilżających.

Nie używam takich kremów, tylko ten z filtrem taki mam i jest super. Cerę mam mieszaną. Najbardziej przypasował mi krem z Olay, ale teraz mam Nivea taki hydro nawilżający Aqua Sensation.

Coleta jak ja bym już chciała mieć takiego dużego brzdąca w brzuszku. A tak to się jeszcze zamartwiam czy tam jest.

Jest, jest :-)

Ja w pierwszych miesiącach miałam fatalną cerę - posypało się wszystko i to co dotychczas działało - zawodziło. Byłam na czyszczeniach i jakoś wróciłam do normy. Teraz jest już OK - choć cerę, jeśli chodzi o pielęgnację mam wymagającą (tłusto-mieszana).

reklama
No i jestem po wizycie
biggrin.gif
Cudnie było
happy8se.gif
No i między nóżkami pisiorek
laugh.gif
biggrin.gif
To nasza dzidzia:
otworzyłem oczko
wink2.gif
biggrin.gif

uśmiecham się
biggrin.gif
i kto będzie miał syna może dojrzy siusiaka między nóżkami
laugh.gif

Mały waży 222gram.
Wszystko ok.
Następna wizyta 6 czerwca - usg połówkowe.

Do góry