reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Różyczko ja ide do szpitala bo mam słabą szyjkę i rozwarcie na opuszek. To będzie już 36tc i lekarz chce, żebym pod kontrolą była. Będziemy czekać z cc jak najdłużej się da.

reklama
Śliczne brzusie macie. Jak moj maz wroci poprosze zeby mi fotkę cyknąl.
czekamy tez na zdj sesji brzuszkowej :-)

co z Aisha??

marcysiowa ale ogolnie dobrze sie czujesz??

My w domku mamy przyjemny chłodek, wiec jak beda upaly dokuczaly zamierzam siedziec w domku grzecznie :-)

Ogólnie jak na wieloryba czuje się dobrze. Jest mi gorąco i ciężko ale gdyby nie szyjka to mogłabym góry przenosić. Żałuje, że muszę leżeć bo chętnie bym na podwórko wyszła.

Avokado no już coś widać, Śliczny i niech rośnie.
Marcysiowa współczuję, mnie chyba to samo czeka, bo dr powiedziała że mam miękką szyjkę i musimy ją obserwować:-( ale jako tako zakazu nie mam.

Czesc Dziewczyny,

Mysle,ze Aisha odpoczywa z malenstwem a jak tylko bdzie oakzjaa ,to do nas napisze. Przyznam,ze tez czekam na wiadomosci od niej od wczoraj wieczora ale nie ma co od niej teraz za duzo wymagac :-)

Dziewczyny jakie Wy macie slodkie,ciazowe brzuszki :szok::-) Piekne nic tylko pogratulowac.
Postanowilam sie odwazyc i rowniez pochwalic sie moja oponka :-)

ja.JPG
moja oponka ;)

Ja obawiam sie niestety tutejszych upalow. Tydzien temu bylismy z mezem na spacerze nad morzem i pieknie swiecilo slonce a ja sie czulam potwornie. Glowa mnie bolala mysle,ze od slonca. Bede musiala chyba pozniej nosic kapelusz. Gdy wrocilismy do domu czulam sie jakbysmy wrocil z podrozy do Polslki i poszlam od razu spac.
Stosujecie dziewczyny kremiki z uv??? Ja juz jestem obkupiona w 50 i 30 :tak:

Milego popoludnia

Załączniki

• ja.JPG
    ja.JPG
    19,7 KB · Wyświetleń: 39
Sony dam Ci dobrą radę - nawet jeśli nie masz nakazu leżenia to ja polecam i tak leżeć. Im więcej tym dłużej w ciąży pochodzisz. Bo potem leżeć plackiem to masakra.

3mam kciuki za ciebie :-)
ja od 2 dni mam duuuzo energii
normalnie rewelacja! Sprzatam domek :-)
kuchnie na błysk sprzatnelam, dzis zamierzam wypucowac na błysk obie łazienki.
tylko pod wieczor juz padam..

Agapl i Twój brzusio rośnie :-) co do kremów to u nas dopiero niedawno pojawiło się słonko, a ja mało wychodzę, bo w sklepie siedze, skóre mam raczej jasną i wrażliwą na słońce, więc zobaczymy jak to będzie. Mieszkałam kiedyś w NY przez 8 lat i muszę Wam powiedzieć, że pomimo tego że słonko jest jedno to jednak w Polsce świeci inaczej - tam miałam ogromny kłopot, musiałam smarować się kremem nawet na zwykłe dojście z metra do pracy kilka ulic, a w PL nie muszę się smarować. Tam też dość często chorowałam na gardło, aż traciłam głos - w PL tylko raz mi się to przytrafiło.

reklama
Jestem po USG (28-32 tc) i wszystko OK. Malutka nadal głową do dołu (i dobrze), łożysko się ładnie przesunęło na górę (było z przodu i nisko) więc jak mi się nie zmieni moje nastawienie do sn -> to super: i położenie Małej i łożysko jest OK.
Wszystkie parametry OK, rączki, nóżki, narządy - super! No i waży 1575 czyli troszkę więcej niż tydzień temu.
Spokojnie rośniemy więc dalej :-)

Do góry