reklama
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Śliczne brzusie macie. Jak moj maz wroci poprosze zeby mi fotkę cyknąl.
czekamy tez na zdj sesji brzuszkowej :-)
co z Aisha??
marcysiowa ale ogolnie dobrze sie czujesz??
My w domku mamy przyjemny chłodek, wiec jak beda upaly dokuczaly zamierzam siedziec w domku grzecznie :-)
czekamy tez na zdj sesji brzuszkowej :-)
co z Aisha??
marcysiowa ale ogolnie dobrze sie czujesz??
My w domku mamy przyjemny chłodek, wiec jak beda upaly dokuczaly zamierzam siedziec w domku grzecznie :-)
Czesc Dziewczyny,
Mysle,ze Aisha odpoczywa z malenstwem a jak tylko bdzie oakzjaa ,to do nas napisze. Przyznam,ze tez czekam na wiadomosci od niej od wczoraj wieczora ale nie ma co od niej teraz za duzo wymagac :-)
Dziewczyny jakie Wy macie slodkie,ciazowe brzuszki :-) Piekne nic tylko pogratulowac.
Postanowilam sie odwazyc i rowniez pochwalic sie moja oponka :-)
moja oponka
Ja obawiam sie niestety tutejszych upalow. Tydzien temu bylismy z mezem na spacerze nad morzem i pieknie swiecilo slonce a ja sie czulam potwornie. Glowa mnie bolala mysle,ze od slonca. Bede musiala chyba pozniej nosic kapelusz. Gdy wrocilismy do domu czulam sie jakbysmy wrocil z podrozy do Polslki i poszlam od razu spac.
Stosujecie dziewczyny kremiki z uv??? Ja juz jestem obkupiona w 50 i 30
Milego popoludnia
Mysle,ze Aisha odpoczywa z malenstwem a jak tylko bdzie oakzjaa ,to do nas napisze. Przyznam,ze tez czekam na wiadomosci od niej od wczoraj wieczora ale nie ma co od niej teraz za duzo wymagac :-)
Dziewczyny jakie Wy macie slodkie,ciazowe brzuszki :-) Piekne nic tylko pogratulowac.
Postanowilam sie odwazyc i rowniez pochwalic sie moja oponka :-)
moja oponka
Ja obawiam sie niestety tutejszych upalow. Tydzien temu bylismy z mezem na spacerze nad morzem i pieknie swiecilo slonce a ja sie czulam potwornie. Glowa mnie bolala mysle,ze od slonca. Bede musiala chyba pozniej nosic kapelusz. Gdy wrocilismy do domu czulam sie jakbysmy wrocil z podrozy do Polslki i poszlam od razu spac.
Stosujecie dziewczyny kremiki z uv??? Ja juz jestem obkupiona w 50 i 30
Milego popoludnia
Załączniki
Agapl i Twój brzusio rośnie :-) co do kremów to u nas dopiero niedawno pojawiło się słonko, a ja mało wychodzę, bo w sklepie siedze, skóre mam raczej jasną i wrażliwą na słońce, więc zobaczymy jak to będzie. Mieszkałam kiedyś w NY przez 8 lat i muszę Wam powiedzieć, że pomimo tego że słonko jest jedno to jednak w Polsce świeci inaczej - tam miałam ogromny kłopot, musiałam smarować się kremem nawet na zwykłe dojście z metra do pracy kilka ulic, a w PL nie muszę się smarować. Tam też dość często chorowałam na gardło, aż traciłam głos - w PL tylko raz mi się to przytrafiło.
reklama
Jestem po USG (28-32 tc) i wszystko OK. Malutka nadal głową do dołu (i dobrze), łożysko się ładnie przesunęło na górę (było z przodu i nisko) więc jak mi się nie zmieni moje nastawienie do sn -> to super: i położenie Małej i łożysko jest OK.
Wszystkie parametry OK, rączki, nóżki, narządy - super! No i waży 1575 czyli troszkę więcej niż tydzień temu.
Spokojnie rośniemy więc dalej :-)
Wszystkie parametry OK, rączki, nóżki, narządy - super! No i waży 1575 czyli troszkę więcej niż tydzień temu.
Spokojnie rośniemy więc dalej :-)