reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny szukajcie wózka który łatwo się składa albo samochodu gdzie każdy się zmieści :laugh2:
Bebetto składa się łatwo ale wygodniej nie składać hi hi hi
Nie wiem jak ludzie kupują te wózki kubełkowe ... no nie wiem.... ja Marceliny nie lubię wozić w maxi cosi mam adaptery no i .... no zawsze jak mogę biorę gondole :)
Zobacz załącznik 839633 pozdrawiamy Zobacz załącznik 839635

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Padlam [emoji38][emoji38][emoji38]

Ale fakt - nawet zlozony wozek zajmuje w ciuuul miejsca. Ja mam duze auto, a i tak caly bagaznik zajety.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj tak się ucieszyłam bo znalazłam fotelik z bazą, które chciałam. Wszystko pieknie, ładnie tylko nasze auto niestety nie posiadało listew do mocowania bazy. Ok, kupiliśmy dwie, na obie strony. Mąż chciał je przykręcić i okazało się, że w naszym starym gracie nie ma nawet fabrycznie zrobionych dziur aby to przykręcić. Fuck... Dzisiejszy dzień dla mnie mało udany, bo oprócz całego ogromu rzeczy dla dziecka musimy chyba zmienić auto...

Tak w hm kupiłam ale w sklepie a jak na internecie patrzyłam to go nie ma...
emoji53.png

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
już @Bobisia mi podpowiedziała, sa jeszcze tylko ukryli je pod Kubusiem Puchatkiem . dziekuje.

Ja dzisiaj tak się ucieszyłam bo znalazłam fotelik z bazą, które chciałam. Wszystko pieknie, ładnie tylko nasze auto niestety nie posiadało listew do mocowania bazy. Ok, kupiliśmy dwie, na obie strony. Mąż chciał je przykręcić i okazało się, że w naszym starym gracie nie ma nawet fabrycznie zrobionych dziur aby to przykręcić. Fuck... Dzisiejszy dzień dla mnie mało udany, bo oprócz całego ogromu rzeczy dla dziecka musimy chyba zmienić auto...

Listwy do mocowaniq bazy? Ale bazy sa na isofix, nie?

Wiem ze gdzieś w necie można znaleźć rozpiskę aut modeli i roczników czy posiadają isofixy . Bez tego bazy nie zamontujesz ale dziwie się ze tam gdzie kupowałaś tego wam nie powiedzieli .

Fotelika jeszcze nie kupiłam. Na razie mam tylko wybrany. Zresztą w sklepie jak rozmawialiśmy kiedyś o fotelikach to Pan powiedzial, ze powinno pasować. No jednak nie pasuje.

Jesli w tym momencie zmiana auta to problem to po prostu kup fotelik bez bazy i przypinaj pasami. Jest przy tym wiecej zabawy, ale jak zrobisz to dobrze, to maluch tez podrozuje bezpiecznie.

Tak też myślałam, ale ten fotelik tylko na bazę można montować. Więc albo zmienię fotelik albo auto ;)

reklama
@jasani może faktycznie zdecyduj się na przypinanie fotelika pasami. Żeby montować na bazie trzeba mieć w aucie isofix. Np. Cybex cloud q jest rozkładany na płasko i chyba dostał ocenę 5 za bezpieczeństwo przy montażu pasami.

Do góry