Praw praw My mamy z AdamexaHihi czasem mam takie looooty o fajnie to ja już mu tu prawie morały A jaki wozeczek wybraliście ❤
reklama
My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE "Cos długo u Ciebie płci rozpoznac nie mogą.ogolnie dziewczynki są wstydliwe wiec moze temu ciagle zasłania to co wazne :-) :-) nam ginekolog powiedział już w 11 tygodniu ze dziewczynka ale nie na 100% na prenatalnych się potwierdziło i z kazdą wizytą też.
adunnnia90
Fanka BB :)
Oj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]A ja póki co to mam największy problem z wózkiem... wózki bliźniacze nie są takie ładne jak pojedyńcze [emoji14]
Jakby ktoś trafił na piękny to proszę się podzielić :-))
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Agnieś191
A na forum ostatnio prawie same dziewczynki, także kto wieMy mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE "
adunnnia90
My już we wrześniu mieliśmy wózek w domu[emoji7] a maluchy urodziły się 13.12a pokój i wyprawka gotowa była w październikuHihi czasem mam takie looooty o fajnie to ja już mu tu prawie morały A jaki wozeczek wybraliście [emoji173]
adunnnia90
Śliczny [emoji33] [emoji7]
Aguleczka29
Haha ja pamiętam dokładnie miałam to samo.jeszcze czekając na bete mąż wychodził do pracy to kazałam sobie dawac dwa buziaki dla siebie i dzidziusia.wogole nie brałam pod uwage ze moze sie nie udac...a jak juz sie potwierdziło ze nasza kruszynka została z nami to tez zwracam sie w liczbie mnogiej ;-)My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE "
Aguleczka29
Bardzo ładny ten wozekOj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]
reklama
meg86
Pewnie, każdy kupi co mu się podoba. Mi ta torba kwadratowa nie przeszkadza. A kolor na zywo jest dużo ładniejszyTo chyba jest ta poprzednua seria bo tam byly rozne midy do wyboru i jest przy tym taka kwadratowa torba a w tych nastepnych jest inny troche stelarz i juz kolory sa dopasowane i nie mozna chyba zmieniac (chociaz i tak bym mojego koloru nie zmienila nawet jakbym mogla. Nid wiem co sie tak uparlam[emoji23] chyba lubie klasyczne kolory)