reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cos długo u Ciebie płci rozpoznac nie mogą.ogolnie dziewczynki są wstydliwe wiec moze temu ciagle zasłania to co wazne :-) :-) nam ginekolog powiedział już w 11 tygodniu ze dziewczynka ale nie na 100% na prenatalnych się potwierdziło i z kazdą wizytą też.
My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE " :laugh2: :D

A ja póki co to mam największy problem z wózkiem... wózki bliźniacze nie są takie ładne jak pojedyńcze [emoji14]
Jakby ktoś trafił na piękny to proszę się podzielić :-))
Oj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]
1518204863-c840eaa76a214ef2-aaaaaa.jpeg
1518204893-3397c1dd6ad32752-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE " :laugh2: :D
Haha ja pamiętam dokładnie miałam to samo.jeszcze czekając na bete mąż wychodził do pracy to kazałam sobie dawac dwa buziaki dla siebie i dzidziusia.wogole nie brałam pod uwage ze moze sie nie udac...a jak juz sie potwierdziło ze nasza kruszynka została z nami to tez zwracam sie w liczbie mnogiej ;-)

Oj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]
1518204863-c840eaa76a214ef2-aaaaaa.jpeg
1518204893-3397c1dd6ad32752-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładny ten wozek

reklama
To chyba jest ta poprzednua seria bo tam byly rozne midy do wyboru i jest przy tym taka kwadratowa torba a w tych nastepnych jest inny troche stelarz i juz kolory sa dopasowane i nie mozna chyba zmieniac (chociaz i tak bym mojego koloru nie zmienila nawet jakbym mogla. Nid wiem co sie tak uparlam[emoji23] chyba lubie klasyczne kolory)
Pewnie, każdy kupi co mu się podoba. Mi ta torba kwadratowa nie przeszkadza. A kolor na zywo jest dużo ładniejszy :)

Do góry