reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wejdź sobie na stronę PTD. Tam można pobrać aktualne wytyczne w pdf. Wg mnie Polskie Towarzystwo Diabetologiczne nie może podawać głupot, bo na aktualnych wytycznych PTD mają opierać się lekarze. Tutaj wstawiam tabelę ze strony PTD
Zobacz załącznik 838591
Ważne żeby mieć zaufanie do swojego lekarza. Ja do swojego mam. Głupie to wszystko, ale co poradzić... Tylko dla nas niepotrzebny stres.
To według tych norm nie mam cukrzycy na to wychodzi,i nie miałam jej w ogóle. Tylko nie wiem skąd oni podali mi te normy ;) ok jadę dalej na diecie jeszcze troszkę i koniec ;) więc spoko.

To według tych norm nie mam cukrzycy na to wychodzi,i nie miałam jej w ogóle. Tylko nie wiem skąd oni podali mi te normy ;) ok jadę dalej na diecie jeszcze troszkę i koniec ;) więc spoko.
Głupie to wszystko jest. Nie wiadomo komu wierzyć :( Może pobierz wytyczne z wcześniejszych lat i zobacz jak było w 2016, 2015 i 2014.

Głupie to wszystko jest. Nie wiadomo komu wierzyć :( Może pobierz wytyczne z wcześniejszych lat i zobacz jak było w 2016, 2015 i 2014.
Były inne własnie;/ dostałam kartkę z normami zmienione były już długopisem normy że na czczo były do 100 a teraz okazało się że jest do 90 po 1h było że do 120 a zmienili do 140 tak miałam zapisane bo widziałam i w książeczce samokontroli już mam poprawne niby ;) na diecie jestem 8 tyg więc w grudniu zaczełam diete. A szkoda już pisania na to ;)

Dziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...
Ja mam cały czas 12 coś. W ciąży morfologia szaleje. Wcześniej miałam książkowo.

@Bobisia ma racje. Teraz jest po 1h do 180 po 2h do 153 w środe robiłam i takie mam normy podane. A moje wyniki na czczo 78 po 1h 147 po 2h 121 i lekarz że jest wszystkondobrze dziś na wizycie mi mówił.

Przepraszam , nie chciałam żebyś się zasmucila :* ❤

Ja nawet nie wiem od czego mam zacząć ta listę :( :p fajnie , Że będziesz miała ciuszki po bratanicach :) super !
Raczej dobre pytanie by było "jakiego wózka nie masz na oku ? " hihih :D oglądam wszystko co mi wyskoczy na fejsie :D
Oglądałam z anexa ale w sumie mi przeszło ;) teraz mi wyskoczyło na fejsie "Hot MOM Polska" czy coś takiego i właśnie są wózki tylko bardziej podoba mi się z tego spacerowka niż wózek ale też nie wiem czy wygodne :) może dziewczyny coś podpowiedzą jakie wózki fajne :)
My mamy Roan Bass Soft.wygląda super podobno tez super się go prowadzi ( kolezanka zachwalała)

reklama
Do góry