Nie wiem. Nie jestem lekarzem. Mój lekarz powiedział, że wyniki dobre.A nie powinien byc ten po 2h nizszy od tego po 1h?
reklama
To według tych norm nie mam cukrzycy na to wychodzi,i nie miałam jej w ogóle. Tylko nie wiem skąd oni podali mi te normy ok jadę dalej na diecie jeszcze troszkę i koniec więc spoko.Wejdź sobie na stronę PTD. Tam można pobrać aktualne wytyczne w pdf. Wg mnie Polskie Towarzystwo Diabetologiczne nie może podawać głupot, bo na aktualnych wytycznych PTD mają opierać się lekarze. Tutaj wstawiam tabelę ze strony PTD
Zobacz załącznik 838591
Ważne żeby mieć zaufanie do swojego lekarza. Ja do swojego mam. Głupie to wszystko, ale co poradzić... Tylko dla nas niepotrzebny stres.
Głupie to wszystko jest. Nie wiadomo komu wierzyć Może pobierz wytyczne z wcześniejszych lat i zobacz jak było w 2016, 2015 i 2014.To według tych norm nie mam cukrzycy na to wychodzi,i nie miałam jej w ogóle. Tylko nie wiem skąd oni podali mi te normy ok jadę dalej na diecie jeszcze troszkę i koniec więc spoko.
Nie ma co sobie podnosić ciśnienia i maluszkowi jak widzisz każdy ma inne normy i to jest trochę dziwneDziewczyny ja już nie wypowiadam się na temat tego testu obciążenia glukozą, bo chyba już ciśnienie mam 200 na 200
Tutaj wstawiam link do oficjalnej strony PTD i można pobrać aktualne wytyczne dotyczące cukrzycy
Link do: Polskie Towarzystwo Diabetologiczne - Cukrzyca.info.pl - Zalecenia kliniczne
Były inne własnie;/ dostałam kartkę z normami zmienione były już długopisem normy że na czczo były do 100 a teraz okazało się że jest do 90 po 1h było że do 120 a zmienili do 140 tak miałam zapisane bo widziałam i w książeczce samokontroli już mam poprawne niby na diecie jestem 8 tyg więc w grudniu zaczełam diete. A szkoda już pisania na toGłupie to wszystko jest. Nie wiadomo komu wierzyć Może pobierz wytyczne z wcześniejszych lat i zobacz jak było w 2016, 2015 i 2014.
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja mam cały czas 12 coś. W ciąży morfologia szaleje. Wcześniej miałam książkowo.Dziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...
Aguleczka29
My mamy Roan Bass Soft.wygląda super podobno tez super się go prowadzi ( kolezanka zachwalała)Przepraszam , nie chciałam żebyś się zasmucila :* ❤
Ja nawet nie wiem od czego mam zacząć ta listę fajnie , Że będziesz miała ciuszki po bratanicach super !
Raczej dobre pytanie by było "jakiego wózka nie masz na oku ? " hihih oglądam wszystko co mi wyskoczy na fejsie
Oglądałam z anexa ale w sumie mi przeszło teraz mi wyskoczyło na fejsie "Hot MOM Polska" czy coś takiego i właśnie są wózki tylko bardziej podoba mi się z tego spacerowka niż wózek ale też nie wiem czy wygodne może dziewczyny coś podpowiedzą jakie wózki fajne
gooossia17
Niekoniecznie właśnie. Przecinają tez jak przestaje pulsować.Ja nie mam zamiaru bo wole zeby dziecku odcieli pepowine jak przestanie pulsowac a przy pobieraniu krwi tna od razu
reklama