reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oczywiście :) W końcu! Odnośnie kalendarza to proszę do mnie :)
my juz po wizycie ,maly wazy 1,3 kg jest glowa w dol , szyjka dluga twarda , wody w nofmie, ogolnie wszystko dobrze :) zdjecia nie mam bo mam tylko pomiary a malego ciezko tam wyraznie zobaczyc. bole brzucha prawdopodobnie spowodowane rozchodzacymi koscmi. @jasani jesli mozesz to wpisz mnie na 8 go marca. :)

Dziewczyny ktore posiadają rogale do spania jakie polecacie ? Bo kiedys cos o tym pisałyscie a nie mogę znalesc...
Ja mam motherhood. Dla mnie super. Śpię w niej codziennie. Pralam kilka razy w pralce - całą! Nic się nie dzieje i szybko schnie.
Screenshot_2018-02-06-18-29-08.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-06-18-29-08.png
    Screenshot_2018-02-06-18-29-08.png
    83,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
@jasani A mnie możesz dopisać na 13.02 usg 1 trymestru ;) A później 02.03 podglądanie maluszka ;)

Super, że do nas dołączyłaś :) Na kiedy masz termin?

my juz po wizycie ,maly wazy 1,3 kg jest glowa w dol , szyjka dluga twarda , wody w nofmie, ogolnie wszystko dobrze :) zdjecia nie mam bo mam tylko pomiary a malego ciezko tam wyraznie zobaczyc. bole brzucha prawdopodobnie spowodowane rozchodzacymi koscmi. @jasani jesli mozesz to wpisz mnie na 8 go marca. :)

1,3 kg to już całkiem spora dzidzia :)

Do góry