reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam ten . Podobno zmniejsza ryzyko uduszenia i zapobiega zespołowi zniekształcenia główki ;)
To mam w łóżeczku ( dostała od mojej szefowej )
W mini łóżeczku mam jakiś zwykły cienki .
A Marcelina śpi że mną w łóżku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Załączniki

• Screenshot_20180205-192753.png
    Screenshot_20180205-192753.png
    55,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Ja mam ten . Podobno zmniejsza ryzyko uduszenia i zapobiega zespołowi zniekształcenia główki ;)
To mam w łóżeczku ( dostała od mojej szefowej )
W mini łóżeczku mam jakiś zwykły cienki .
A Marcelina śpi że mną w łóżku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Kochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?

Kochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?
No to dałaś mi do myslenia... Chciałam kupić sprężynowy w ikea, ale jest tam warstwa pianki i może być problem... Znalazłam coś takiego:
"Firma Hevea we współpracy z dystrybutorem monitorów Babysense 5 przeprowadziła testy prawidłowej reakcji urządzeń na symulowany bezdech ze wszystkimi produktami z serii Hevea Disney Baby. Testy były wykonywane w siedzibie dystrybutora Babysense 5 w Katowicach.

– Dzięki tym badaniom potwierdziliśmy, że materace Hevea Disney Baby są wykonane w sposób gwarantujący ich właściwe współdziałałanie z nowoczesną wersją monitora oddechu z czujnikami umieszczonymi „pod materacem” – mówi właściciel firmy Hevea Cezary Martynowicz.

Dodaje, że technologia monitorów pod materac wymaga stosowania materiałów ze sztywniejszymi wkładami oraz wyeliminowania niektórych rodzajów pianek."
Link do: Hevea i Babysense – testowanie materaców | Branża Dziecięca

Może właśnie zdecydować się na materac Hevea...

Załączniki

• Screenshot_20180205-211338.png
    Screenshot_20180205-211338.png
    38,1 KB · Wyświetleń: 532
  • Screenshot_20180205-211350.png
    Screenshot_20180205-211350.png
    47,4 KB · Wyświetleń: 545
  • Screenshot_20180205-211356.png
    Screenshot_20180205-211356.png
    56,1 KB · Wyświetleń: 540
reklama
Mnie nawet ekspedientka w sklepie odradzała materaca G-P-K i nie tylko w kwestii robaków. Każdy jednak wybiera materac pod siebie. My zakupiliśmy lateksowy, a jak się sprawdzi, to dopiero się okaże w trakcie. Prawda jest taka, że zawsze można go wymienić, a koszt też nie jest jakiś ogromny.

Do góry