reklama
kredka82
Fanka BB :)
Kochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?Ja mam ten . Podobno zmniejsza ryzyko uduszenia i zapobiega zespołowi zniekształcenia główki
To mam w łóżeczku ( dostała od mojej szefowej )
W mini łóżeczku mam jakiś zwykły cienki .
A Marcelina śpi że mną w łóżku
No to dałaś mi do myslenia... Chciałam kupić sprężynowy w ikea, ale jest tam warstwa pianki i może być problem... Znalazłam coś takiego:Kochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?
"Firma Hevea we współpracy z dystrybutorem monitorów Babysense 5 przeprowadziła testy prawidłowej reakcji urządzeń na symulowany bezdech ze wszystkimi produktami z serii Hevea Disney Baby. Testy były wykonywane w siedzibie dystrybutora Babysense 5 w Katowicach.
– Dzięki tym badaniom potwierdziliśmy, że materace Hevea Disney Baby są wykonane w sposób gwarantujący ich właściwe współdziałałanie z nowoczesną wersją monitora oddechu z czujnikami umieszczonymi „pod materacem” – mówi właściciel firmy Hevea Cezary Martynowicz.
Dodaje, że technologia monitorów pod materac wymaga stosowania materiałów ze sztywniejszymi wkładami oraz wyeliminowania niektórych rodzajów pianek."
Link do: Hevea i Babysense – testowanie materaców | Branża Dziecięca
Może właśnie zdecydować się na materac Hevea...
Agnieś191
Czytałam ba ich stronie, że to nie ma znaczenia. Działa pod wszystkimi materacami niezależnie od grubościA ktoś się orientuje jak jest z grubością materaca w przypadku
BABYSENSE 7?
Ewunka
Albo jestem gamoń albo nie napisali hi hi hiKochana nic mi to zdjecie nie mowi. Moze napuszesz z czego sie sklada?
@nieagatka pomożesz
Załączniki
katharina203
Ja jak juz pisalam mam lateks pianka kokos z firmy fiki miki ma 12 cm i babysense 5 dziala bez zarzutu
nieagatka
Albo jestem gamoń albo nie napisali hi hi hi
@nieagatka pomożesz Zobacz załącznik 838136 Zobacz załącznik 838137 Zobacz załącznik 838138
Obstawiam, ze to lateks.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Moja kuzynka ma ten materac i poleca, jest bardzo zadowolona. Ja tez skłaniam się ku lateksowym. Wczoraj oglądałam mebelki do pokoiku Zosi i tez się szykowałam z tematu materacykowA któraś ma materac hevea disney baby lateksowy lub jakiś inny tej firmy?
reklama
Vinszka
Mnie nawet ekspedientka w sklepie odradzała materaca G-P-K i nie tylko w kwestii robaków. Każdy jednak wybiera materac pod siebie. My zakupiliśmy lateksowy, a jak się sprawdzi, to dopiero się okaże w trakcie. Prawda jest taka, że zawsze można go wymienić, a koszt też nie jest jakiś ogromny.