No ja wiem, że to głupota. Napisałam tylko co przeczytałam Też niewiadomo jak tamci "od robali" dbali o materac...Tym bardziej nie zamierzam go teraz przecinać ani przemoczyć by sprawdzić czy zakup jest dobry Robaki mogą zalęgnąć się wszędzie, nawet w nas więc nie będę stresować się na zapas
reklama
Aguleczka29
Fanka BB :)
Czy kupowałyście może laktator,jeśli tak to jaki polecacie ?
Ewunka
Ja mam loviCzy kupowałyście może laktator,jeśli tak to jaki polecacie ?
W szpitalu miałam medela na 2 cycki o niebo lepszy polecam
Pixie_Dixie
Czy kupowałyście może laktator,jeśli tak to jaki polecacie ?
Ja planuje kupić Medela swing maxi
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
nieagatka
A dziewczyny jakie macie materace do łóżeczka? Bo im więcej czytam tym mniej wiem [emoji12] gryka, kokos, pisanka ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam piankowy. Gryka odpadla jak przeczytalam o robakach. Wogole taki w gre nie wchodzil.
Ja mysle, ze grunt to kupic materac dobrej firmy, a to czy bedzie to pianka czy lateks czy cos innego to juz drugorzedna sprawa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Właśnie dlatego piankowo lateksowy, sama pianka za cienka i zbyt miękka. Uważam, że materac fajny, sama bym chętnie na takim pospała
Ja mam sama pianke, twardy 15cm. Znanej, porzadnej firmy produkujacej materace. Sama z reszta spie na ich materacu od prawie 10lat i nie mam zastrzezen.
Lateksu nie chcialam, bo sa podobno mniej przewiewne, a u nas da wysokie temp wiec dla mnie to bylo wazne.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aguleczka29
Ale to jest ręczny tak ?Ja mam lovi
W szpitalu miałam medela na 2 cycki o niebo lepszy polecam
Ewunka
Oba elektryczne sąAle to jest ręczny tak ?
kredka82
Ja tez o tym czytalam i gryki bym nie kupila. Chyba bede szukac pianka latex kokos.Ja też nie wiem jak to możliwe z tymi robakami, ale po przeczytaniu o tym skutecznie się zniechęcilam [emoji14] Tylko podobno te robale było widać w większości przypadków po przecięciu materaca...
A i jeszcze jedno. Jak uzywacie monitorow oddechu to sprawdzcie do jakiej grubosci materaca sa i z tego co wiem nalezy unikac materacy memory foam.
reklama
A ktoś się orientuje jak jest z grubością materaca w przypadkuJa tez o tym czytalam i gryki bym nie kupila. Chyba bede szukac pianka latex kokos.
A i jeszcze jedno. Jak uzywacie monitorow oddechu to sprawdzcie do jakiej grubosci materaca sa i z tego co wiem nalezy unikac materacy memory foam.
BABYSENSE 7?