reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ile czasu przed terminem porodu miałyście już wózek w domu? Jutro jedziemy do jeszcze jednego sklepu i jak się zdecyduję będę chciała zamówić, tylko nie wiem na kiedy... Za wcześnie nie chcę, bo mamy małe mieszkanie i bez sensu żeby tak stał. Za późno też nie, bo nie lubię zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
W sumie mieliśmy wózek już w 25 tyg ciąży i też mieliśmy gdzie to trzymać.Obecnie 32 tydzień ciąży

reklama
Że źle na biodra i że jak jest na boku to może pacnąc na brzuch i zatkac sobie nos i ...
Ale generalnie chodziło o biodra

To mi mowili, ze mam klasc na bokach w nocy, a na plecach w dzien. Chodzi o to, ze na boku jak sie jej uleje czy cos to sie nie zakrztusi wiec na plecach dziecko powinno lezec tylko wtedy kiedy je mamy pod kontrola.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe to zdj z dwa tyg po cc specjalnie dla Ciebie odszukałam w tel[emoji6]
1517519151-222dac718457eb5f-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty jesteś niesamowita :-D ciąży po Tobie nie widać :p

To mi mowili, ze mam klasc na bokach w nocy, a na plecach w dzien. Chodzi o to, ze na boku jak sie jej uleje czy cos to sie nie zakrztusi wiec na plecach dziecko powinno lezec tylko wtedy kiedy je mamy pod kontrola.

No chyba ze podniesiemy tyl lozeczka. Bo tak wlasnie planuje zrobic zeby o jeden stopien bylo wyzej

To u mnie zupełnie inaczej hi hi hi
Spać na plecach a w dzień brzuch i boki.
Moja malutka całe 2 kg i jak spała na plecach a ulewalo jej się często to głowa jest przecież na boku .A kiedyś miała prosto i zwymiotowała to taka fontanna do góry i obrucila głowę na bok .....
Nie wiem tak mi mówili tak robię .
Wiesz każdy lekarz ma swoje teorie :laugh2:

reklama
Do góry