W sumie mieliśmy wózek już w 25 tyg ciąży i też mieliśmy gdzie to trzymać.Obecnie 32 tydzień ciążyDziewczyny ile czasu przed terminem porodu miałyście już wózek w domu? Jutro jedziemy do jeszcze jednego sklepu i jak się zdecyduję będę chciała zamówić, tylko nie wiem na kiedy... Za wcześnie nie chcę, bo mamy małe mieszkanie i bez sensu żeby tak stał. Za późno też nie, bo nie lubię zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Że źle na biodra i że jak jest na boku to może pacnąc na brzuch i zatkac sobie nos i ...
Ale generalnie chodziło o biodra
To mi mowili, ze mam klasc na bokach w nocy, a na plecach w dzien. Chodzi o to, ze na boku jak sie jej uleje czy cos to sie nie zakrztusi wiec na plecach dziecko powinno lezec tylko wtedy kiedy je mamy pod kontrola.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Masz racje, bylam po obfitym drugim sniadaniuSuper zdjecie i świetnie,ze wszystko dobrze! A wierzgala bo pewnie po obiadku bylas [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
walczaca o szczescie
Ty jesteś niesamowita ciąży po Tobie nie widaćHehe to zdj z dwa tyg po cc specjalnie dla Ciebie odszukałam w tel[emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Piękne komplety :-)) To ze Smyka?moi uwielbiają popołudniowe drzemki na brzuszku.
A strój masz rację super się ciągnie. Oliwka i Filip noszą już 62 a to mają na 56 ale powiem Ci ze tak mi się te stroje spodobały że na 68 też kupiłam [emoji23] [emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
No chyba ze podniesiemy tyl lozeczka. Bo tak wlasnie planuje zrobic zeby o jeden stopien bylo wyzejTo mi mowili, ze mam klasc na bokach w nocy, a na plecach w dzien. Chodzi o to, ze na boku jak sie jej uleje czy cos to sie nie zakrztusi wiec na plecach dziecko powinno lezec tylko wtedy kiedy je mamy pod kontrola.
walczaca o szczescie
Ale pięknie ubrana :-))) Ajjj... jak ja bym już chciała tulić takie Cuda!!Bry witamy się po śniadaniu Zobacz załącznik 837737
Ewunka
To u mnie zupełnie inaczej hi hi hiTo mi mowili, ze mam klasc na bokach w nocy, a na plecach w dzien. Chodzi o to, ze na boku jak sie jej uleje czy cos to sie nie zakrztusi wiec na plecach dziecko powinno lezec tylko wtedy kiedy je mamy pod kontrola.
Spać na plecach a w dzień brzuch i boki.
Moja malutka całe 2 kg i jak spała na plecach a ulewalo jej się często to głowa jest przecież na boku .A kiedyś miała prosto i zwymiotowała to taka fontanna do góry i obrucila głowę na bok .....
Nie wiem tak mi mówili tak robię .
Wiesz każdy lekarz ma swoje teorie
jasani
Hm, też miałam w planie takie kupićPiękne komplety :-)) To ze Smyka?
reklama
Ewunka
Już niedługo będziesz taka mieć oby lepiej spala hiAle pięknie ubrana :-))) Ajjj... jak ja bym już chciała tulić takie Cuda!!