reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Marcysiowa, Misia, Sznurki, Gotadora jak miło czyta się dobre wiadomości cieszę się, że wizyty się udały a maluchy rosną jak na drożdżach.

Gotadora
jak super, że drugi maluszek to śpiąca królewna o której tak marzyłaś :-) Gratuluję z całego ♥

Agapl mam nadzieję, że już nigdy nie spotka Cię taka sytuacja, na pewno musisz porozmawiać o tym ze swoim dr.

Ja wczoraj także miałam wizytę ale nieplanowaną ponieważ dopadła mnie jakaś infekcja bakteryjna . Dostałam globulki dopochwowe i maść, mam nadzieję, że pomogą. Niestety ja wiecznie miałam jakieś infekcje a teraz w ciąży jest jeszcze gorzej. Wizytę z usg mam 20 maja :-)

Ostatnia edycja:
Marcysiowa no właśnie nie wiem czy to coś znaczy, na szczęście jutro mam wizytę to może doktorek coś więcej powie:-D

Ja znowu przeziębiona... jakoś ostatnio ciągle mnie coś dopada :( Nie mam już siły. Na dodatek coś mi się stało pod kolanem - nic nie widać - żył, zgubień, opuchnięć a boli. Idę dziś do lekarza.

Misia - a czemu robisz glukozę po raz drugi? Ostatni wynik był na granicy?

Marcysiowa - gratuluję dziewczynek. Fikają jak i moja, tylko Twoje mają troszkę ciaśniej. Uważaj na siebie i może chodź poza domem z obstawą?

Trzcinko - ja wapna nie biorę. Ostatnio zwiększyłam dawkę magnezu (właśnie na skurcze) i póki co pomaga.

Aisha - co u Was?

powiedzcie jaki magnez bierzecie? ja sobie robie plusz rozpuszczany w wodzie. ale to gazuje i nie wiem czy jest take dobre, z kolei jak kupuje się magnez w tabletkach to sa one bardzo duże a ja mam problem z przełykaniem, ledwo polykam femibion. :confused2:

ja brałam hela mag b6 mama ale mój gin mówił że to wszystko jedno chociaż lepiej żeby był do połykania niż rozpuszczalny...;-)

Hej Wam, super ze wszystkie wizyty udane! Tak ma byc!
coleta u nas spokoj, sprzatam, chodze na spacery, pieke, gotuje i czekam, czekam. do cesarki zostało 7 dni! Zaczynam się trochę bać! Dzis na 11.00 wizyta na NFZ, jutro ktg, w pon idę już na oddział. Brrrr! A jak u Was???
Zycze milego dnia dla Was wszystkich! Daj znac coleta co z tym kolanem koniecznie i zdrowiej!
dorex &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte!
madzialenak no to udreke troche masz, oby szybko Ci przeszlo!
trzcinka moja dr jak jej pow ze mam skurcze lydek, mimo brania magnezu to tez mi chciala dac wapno wiec mysle ze spokojnie mozna :)
A czas- fakt leci!
dorex- SYNDROM WICIA GNIAZDA! TEZ MAM :-) wczoraj cala chalupe wysprzatalam, dzis chce okna umyc hihih, wszystko musi byc czyste, zakupy musza byc, wszystko na ostatni guziczek zapiete i wlasnie ta sila- wczoraj mi wrocil humor i wlasnie mialam sporo energii, tak podobno na krotko przed porodem sie robi ;) No zobaczymy ;)

Mi lekarz kazał brać magne b6.Podobno te rozpuszczalne nie sa dobre w ciazy.

Coleta ja praktycznie sama nie wychodze z domu. Gorzej ze sama spedzam cale dnie. Ale poki nie jest mi goraco to nie ma problemu. Juz na sesji sie dobrze czulam bo studio w piwnicy i mily chlodek byl.

reklama
Do góry