reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
gotadora
gratuluje udanej wizytki
3mam kciuki zeby Królewna Królewną została!!

my tez po wizycie
malusze ksiązkowo sie rozwija, wszystko w porządeczku - co mnie szalenie cieszy!!!!
wazy juz prawie 650 g
a kopie jak dzikusek :-)

sznurki...jak milo czytac takie info.. ja ciagle twojego synka porownuje do mojego, bo w ten sam dzień mialysmy przecież transfer, wiec na pewno mniej więcej nasi synkowie tacy sami sa :tak:a powiedział ci dr ile ma cm? bo mnie ostatnio nie napisał na polowkowym, tylko wage podal...

Dziewczyny dobrze że na wizytach wszytsko ok.
Gotadora gratuluję parki.
Co do cm to od któregoś tygodnia ciąży ponoć nie mierzą, tylko wagę podają. Nie wiem czy to reguła.

Gotadora - gratuluję parki! Sznurki - fajnie, że udana wizyta.
A ja też po wizycie - szyja 5 cm, łożysko sie poniosło, następna wizyta dopiero w czerwcu, bo nic się nie dzieje. Ale za tydzień drugi test glukozowy, a w czwartek neurolog - ma dać zaświadczenie o konieczności cesarki z uwagi na bóle kręgosłupa.
A jutro o 8.00 usg.

reklama
Sznurki :-):-D:-):-D tak miło się czyta takie dobre wiadomości! gratulacje!!!

Misia Tobie też gratuluje dobrych wiadomości :tak:

i dziękuje Wam wszystkie dziewczyny za miłe słowa :-) jesteście Kochane!

Do góry