reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Melduję się i ja. Na wizycie fajnie. Dziewczyny po 2kg każda, zdrowe i fikają jak szalone. Szyjka jeszcze jakoś trzyma ale powoli minimalnie się rozwiera. Jak nic się nie będzie działo to 20.05 stawiam się do szpitala już do rozwiązania.

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt.

Ja już po sesji. U fryzjera zrobiło mi się gorąco i niestety zemdlałam. :zawstydzona/y: Mąż się zestresował - już myślałam, że wszystko odwoła ale się udało. Jutro dostanę fotki do wyboru. Teraz zamierzam leżeć...

reklama
Marcysiowa gratuluje Ci udanej wizyty, Twoje panny już takie duże!

zemdlałaś :szok: o rany! mąż na pewno najadł się strachu! dobrze,że nic Ci się nie stało, za to zdjęcia muszą być przepiękne!

Marcysiowa super że i u Ciebie wszystko dobrze...:-D

Ja dziś zaliczyłam konsultacje z anestezjologiem i mam papierek że mogę mieć znieczulenie do porodu:-D jakoś mi od razu lepiej:tak:

dziewczyny gdyby Wam się przytrafił taki problem z żołądkiem jak mi to dr powiedział,że mogę brać reni, może być też smecta i malox ( chyba tak się to pisze) ... kupiłam rennie, dzisiaj też mnie kuło, więc zobaczymy czy ten rennie to przegoni

Gotadora - gratuluje parki, choc ja myslalam , ze beda 2 krolewny, zaraz po Twoim transferze. najwazniejsze , ze wszysko ok.

Rozyczka- sliczny brzusio.Pozazdroscic. Ja mam ogromny a tylko jedno dzieciatko nosze.

Misia- dobrze, zee wszysko ok na wizycie. Po mega stresujacym poczatku ciazy, zapowiada sie nuudna koncowka:).

Aga- to krwawienie to na pewno hemoroidy. Ja od poczatku ciazy mam zaparcia i zmagalam sie z tym problemem non - stop. Teraz biore syrop kazdego dnia i jest lepiej.Nie wiem czy masz zaparcia, ale moze lekarz cos moze ci na nie przepisac, zeby nie bylo gorzej.

Sznurki - super ze maluszek rosnie ksiazkowo :)

Mam dziewczyny do was pytanie. Bierzecie dodatkowo wapno??Ja biore witaminy dla cieazrnych , ale mialam skurcze i dodatkowo zaczelam brac magnez i pomoglo. wszedzie czytam, ze teraz jest wieksze zapotrzebowanie na wapno i zastanawiam sie czy moze dodatkowo brac wapno w tabletkach.

A ja ogolnie mialam dzisiaj wolne i poprasowalm juz i uszykowalam ciuszki dla malej. Za tydzien ma przyjsc lozeczko, juz wszystko pomalu szykuje, kiedy mam czas bo w tygodniu po pracy nie daje rady ze wzgledu na kregoslup. Jeszcze sie goraco zrobilo i nogi mi zaczynaja puchnac. Ale jeszcze tylko 2 miesiace. Szok ja patrze na nasze suwaczki jak ten czas ucieka :)

Hej dziewczyny,

Ciesze sie badzo,ze na Waszych wizytach uslyszalyscie same dobre wiesci :-)

Dizekuje Dziewczyny. Domyslalam sie,ze to hemoroidy ale no wlasnie nie mam problemow z zaparciami. Sadze,ze to moja macica uciska na naczynia bo przeiez ona caly czas rosnie ale sie nie wybrzusza tylko siedzi w srodku. Innym powodem moga byc faktycznie, jak pisze Dorex hormony; Nic mnie nie boli tylko ta krew wczoraj mnie przestraszyla. Dzis wszystko ok.

MIlego dnia!!!!

Agapl przy krwawiących hemoroidach polecam uważać bo może się pojawić stan zapalny. Polecałabym z lekarzem pogadać.

reklama
witajcie o poranku:-)
u mnie znowu buro i tylko czekać aż deszcz spadnie....:eek:
od 2 dni czuję się zaskakująco dobrze, nic nie boli, nagle przestałam się męczyć ( nawet na 3 piętro nagle bez zadyszki wchodzę:szok:).
Nie mogę na tyłku usiedzieć bo ciągle coś bym robiła, sprzątała, przestawiała.... i na sklepy mnie ciągnie...
zawsze myślałam że na końcówce ciąży się pada:eek: i o co tu chodzi:eek::szok:???

Do góry