reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
avocado te hormony sa straszne!

Ja pochodzilam z psem i troche mnie boli, jedziemy zaraz na grilla do siostry, humor mi sie troche poprawil...

:-) Hej hej!
Pozdrawiam Was wszystkie
Malo tu zagladam ostatnio..

widzialam jakas liste zrobilyscie:

AISHA (14 maj)
DOREX (25 maj)
LUCY (27 maj)
MARCYSIOWA (19 czerwiec)
RÓŻYCZKA (6 lipiec)
TRZCINKA (7 lipiec)
MISIA (11 lipiec)
COLETA (14 lipiec)
ELONA ( 21 sierpień)
MILIAA (24 sierpień)
MADZIALENAK (28 sierpień)
KATE (11 wrzesień)
ADUŚ (26 wrzesień)
PINGWINEK (28 wrzesień)
SONY (18 październik)
GOTADORA (24 październik)
AGAPL (26 październik)
MILAGORS (28 październik)
AVOCADO (24 listopad)

czy mozecie o mnie pamietac i trzymac kciuki za nas 20 sierpnia :-)
bedziemy z synusiem wdzieczni

ja nadal mecze sie z bolem miednicy, ledwo chodze.
Okropne to jest :-(

Sznurki :-) no jasne!!

AISHA (14 maj)
DOREX (25 maj)
LUCY (27 maj)
MARCYSIOWA (19 czerwiec)
RÓŻYCZKA (6 lipiec)
TRZCINKA (7 lipiec)
MISIA (11 lipiec)
COLETA (14 lipiec)
SZNURKI ( 20 sierpnia)
ELONA ( 21 sierpień)
MILIAA (24 sierpień)
MADZIALENAK (28 sierpień)
KATE (11 wrzesień)
ADUŚ (26 wrzesień)
PINGWINEK (28 wrzesień)
SONY (18 październik)
GOTADORA (24 październik)
AGAPL (26 październik)
MILAGORS (28 październik)
AVOCADO (24 listopad)

:rofl2: No i dlugi weekend sie skonczyl..
nam udalo sie skorzystac z ladnej pogody, pojechalismy do spotu :-)
pogoda dopisala, bylo cieplutko , wiec troszke posiedzialam na plazy , troche pospacerowalismy (z powodu bolu miednicy nie moglam za duzo)
poszalelismy tez z jedzonkiem - grilek na 1 miejscu ach..
A wy jak spędzalyscie ten wolny czas??

w nocy jak zwykle nie moglam spac
i wyczytalam, zeby spiewac maluszkowi kolysanki a nie puszczac muzyke, bo teraz od 25 tygodnia najlepiej reaguje naglos mamy.
no to zaczynam spiewac kołysanki :-)

aaaaa i jeszzcze musze sie pochwalic!!!!
w sobote kiedy siedzielismy na obiadku w restauracji , Synuś zaczal kopac i takiego dal mi kopniaka , ze az pierwszy raz to zobaczylam !!!
brzuszek podskoczyl :-)
i to w moje imieninki - taki prezent zrobil mi maluszek!!!!
jupiii

Gotadora, Marcysiowa powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach :happy2:

Aisha jak się dzisiaj czujesz, męczyły Ciebie skurcze w nocy?

Sznurki dobrze trafiłaś na majówkę :tak: W Trójmieście była piękna pogoda, szczególnie w czwartek, sobotę i niedzielę :-)

To ja też Monika :-) Bardzo żałuję tego, bo bym córce dała tak na imię. :-)Dostałam je przez przypadek po córeczce pani, co urodziła na łóżku obok mojej mamy, bo miałam być Witoldem - ale bardzo jestem ukontentowana :-)
Zazdroszczę Sopotu :-) Chętnie bym gdzies pojechała, ale juz się na to nie nadaję :-(
A ja dziś wizyta - miałam iść w środę, ale zapomniałam się zapisać. No i ok - dostałam się na dziś.
Coleta - ale fajnie, że Ci się waga zatrzymała. Moja rośnie, choć się nie obżeram. Nie tak jak wczesniej, ale jednak. Natomiast moja krew trzyma się nieźle.
Wczoraj krótka wycieczka do sklepu i wysiadłam po 3 minutach :-( Przymierzyłam wczoraj w obi huśtawkę ogrodową i popędziłam do samochodu. Kupiłam przez @, bo w sklepie kolory były nienajładniejsze. Czekam niecierpliwie na kuriera.

reklama
aktualizacja

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro :-)

1. AISHA (14 maj)
  2. DOREX (25 maj)
  3. LUCY (27 maj)
  4. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  5. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  6. TRZCINKA (7 lipiec)
  7. MISIA (11 lipiec)
  8. COLETA (14 lipiec)
  9. SZNURKI (20 sierpień)
  10. ELONA ( 21 sierpień)
  11. MILIAA (24 sierpień)
  12. MADZIALENAK (28 sierpień)