reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisha a ja już myślałam, że Ty na porodówce jesteś ;-) Jeszcze tylko 10 dni, ten czas szybko minie :-) Naciesz się kopniaczkami w brzuszku bo za chwilę będzie Ci ich brakowało.

reklama
Dorex , małe sprostowanie , Pan doktor ustalił termin na 27.05 , ale powiedział , że po weekendzie majowym mogę rodzić , bo to niby już bedzie w terminie. Avocado czas tak szybko mija , że nim się spostrzeżesz będziesz trzymała maluszka na rękach:)

Hej dziewczyny,

Ja juz po wizycie u lekarza i wszystko jest dobrze i u dziecka i u mnie. Przez to, ze moja macica jest nieprawidlowa musi sie bardziej nameczyc stad wszystkir bole i plamienia. Tak ma byc do 20 tyg. Mlode ma 8 cm i nic wiecej o nim nie wiem bo kiepski sprzet byl wiec wszystko zamazane z lekka bylo wiec tylko tyle wiem ze mam sie wyluzowac i jak boli to nie myslec dlaczego tylko ze taki moj urok ;)

madzialenak...ja tak samo mam z tym forum, ale jakos nie chce instalować niczego innego,wiec czasem po prostu pisze jednym ciagiem wszystko...:-D fajnie, ze wybawilas się na weselu, zazdroszczę ci ze możesz chodzic i chwalić się wszystkim swoim brzuszkiem...mnie niestety to siedzenie w domu bardziej doluje niż daje skrzydel...no ale nic. trzeba to trzeba. wczoraj tylko nie wytrzymałam i maz zabral mnie na chwile do restauracji na obiad. ale ja ogolnie boje się wychodzić z domu, wiec byliśmy krotko:tak: takiego schiza zlapalam;-)

milagors...super kochana, ze u ciebie i maluszka dobrze. widzisz taka nasza natura widocznie. trzeba się wyluzować, wiec widocznie w końcu musimy nauczyć się to robic:-D

Miliaa współczuję Ci tego ciągłego leżenia w domu, sama nie wiem jakbym zniosła taki tryb życia ale jak mus to mus, czego nie robi się dla dzieciaczka :tak: Kiedy masz teraz wizytę? Mam nadzieję, że doktor będzie miał dla Ciebie dobre wieści odnośnie łożyska, które pewnie się podniesie i już będziesz mogła korzystać z życia i chwalić się brzuszkiem wychodząc na spacery, zakupy i spotkania z rodzinką i znajomymi.

My dzisiaj grillujemy na ogródku, jest piękna słoneczna pogoda, że aż żal nie skorzystać.

Aisha :-) uff.. dobrze,że to tylko niestrawność no i uważaj na potrawy, a spokojnie dotrwasz do terminu

Milagros dobrze,że to okazało się niegroźne i że wszystko dobrze z dzidziulkiem, współczuje tych dolegliwości ciążowych, Tobie Miliaa również , no ale jak mus to mus, ja musiałam przeleżeć dwa dni, z przerwą na spacer z psem i czułam się fatalnie od ciągłego leżenia, więc rozumiem że to nie jest łatwo, życzę Wam jak najmniej dolegliwości &&&&&

Lucy to ty jesteś tydzień dalej niż ja a termin masz później:confused:

Aktualizacja

1. AISHA (14 maj)
  2. DOREX (25 maj)
  3. LUCY (27 maj)
  4. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  5. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  6. TRZCINKA (7 lipiec)
  7. MISIA (11 lipiec)
  8. COLETA (14 lipiec)
  9. ELONA ( 21 sierpień)
  10. MILIAA (24 sierpień)
  11. MADZIALENAK (28 sierpień)
  12. KATE (11 wrzesień)
  13. ADUŚ (26 wrzesień)
  14. PINGWINEK (28 wrzesień)
  15. SONY (18 październik)
  16. GOTADORA (24 październik)
  17. AGAPL (26 październik)
  18. MILAGORS (28 październik)
  19. AVOCADO (24 listopad)

reklama
Ide myc szafki w kuchni! O! :) Miłego dnia! Potem jedziemy do mojej siostry, bo w koncu auto kupilismy! :))
A co do grilla- kurka tez bym chciala!

Do góry