reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc Dziewuszki,

Adus, ale zakupilas bryke dla malego. Swietny zakup.

Aisha, czyzby wielki dzien mial nadejsc lada chwila ;-) Jak sie dzis czujesz??

Milego dnia i duzo sloneczka:-)

wczoraj moja przyjaciółka urodziła bliźniaki a miała termin tydzień po mnie:-D:-D:-D i chyba przez te emocje całą noc śniła mi się moja córcia tylko taka jakaś 3-4 miesięczna:-D

Dzień dobry.
Byłam wczoraj na weselu kuzynki i powiem Wam, że tak dobrze się czułam, że nawet trochę potańcowałam . Małemu nie podobała się chyba za głośna muzyka bo był niespokojny i mnie ciągle kopał. Rzeczywiście była ona za głośna, nawet nie można było porozmawiać z osobą, która obok siedziała.Dziewczyny pomóżcie czy miałyście taki problem z forum, że nie działał edytor tekstu (tzn pogrubienia, kursywa, dodawanie zdjęć itd, chodzi mi o ten pasek nad oknem w którym piszę tekst, w ogóle go nie mam) , emotikony widzę z prawej strony ale też nie mogę użyć to tekstu :(. Zmieniłam przeglądarkę z Mozilli na Operę, było dobrze kilka dni i znowu nie mam, w INTERNET EXPLORER też mi nie działa.

Ostatnia edycja:
I jeszcze jedno. Wszystko pisze mi się jednym ciągiem i nawet posta jak dodam to nie mogę go edytować.

Madzialenak to forum, szczególnie w wersji polskiej źle działa w niektórych przeglądarkach, ja mam apple więc bardziej widze ich niedociągnięcia, nawet pisałam do nich o tym,że w safari nie ma polskich liter i strona ma "chińskie znaczki" ale totalnie mnie olali. Teraz używam do tego forum przeglądarki "chrome" - spróbuj tej, mi się dobrze wyświetla

Madzialenak ale Ci fajnie, my byliśmy ostatnio rok temu na weselu, ale krótko, fajnie że mogłaś się pobawić. Na naszym weselu moja koleżanka była w piątym miesiącu ciąży i wygrała najwięcej nagród w konkursach, tańcyła całą noc :-)

reklama
No ja też wlasnie uzywam chrome :) Wlasnie mialam Ci madzialenak pisac :)

Dziewczyny mi chyba przeszlo wszystko- jak zwykle...Widac za ciezkie jedzenie zjadlam u tesciowej, bo kilka miesiecy na tej cukrzycy jadlam leciutko a u niej zjadlam kotleta smazonego i byc moze organizm sie zbuntowal, juz sama nie wiem. Teraz oczywiscie nie mam skurczy, nic sie nie dzieje. Dobrze ze tak czy siak max za 10 dni mała bedzie z nami (termin cc)

Ostatnia edycja:
Do góry