reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

70€ za sztukę ....hmmmm szczepiłas?
Ja chcę

Tak i to byla swietna decyzja. W Swieta w Pl wszyscy w mojej rodzinie przeszli rota i to mialo naprawde bardzo trudny przebieg (omdlenia, odwodnienie, ogromna ilosc wymiotow i straszna biegunka), a Lili przez 3 dni robila po prostu luzniejsza kupke i tyle. Gdyby nie szczeionka to pewnie wyladowalybysny w szpitalu, bo takie maluchy przy rota od razy sie odwadniaja.
Wiec polecam.
Ja jeszcze mysle na meningokokami B, bo ta tez jest platna, ale mam jeszcze czas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak i to byla swietna decyzja. W Swieta w Pl wszyscy w mojej rodzinie przeszli rota i to mialo naprawde bardzo trudny przebieg (omdlenia, odwodnienie, ogromna ilosc wymiotow i straszna biegunka), a Lili przez 3 dni robila po prostu luzniejsza kupke i tyle. Gdyby nie szczeionka to pewnie wyladowalybysny w szpitalu, bo takie maluchy przy rota od razy sie odwadniaja.
Wiec polecam.
Ja jeszcze mysle na meningokokami B, bo ta tez jest platna, ale mam jeszcze czas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nawet jeszcze nie wiem co to hi

Ile dajesz swoim jeść? Bo Twoje trochę starsze i nie wcześniaki Ale tak dla porównania :)
Moja jje Nan 1 optipro.
Jje 120 ml co 3/4 h bardziej co 3 :-D
Tylko jje mieszane
Np 60 mamy i 60 mm
Różnie zależy ile uciagne :D
My dajemy hipp comfort 1 i jedzą co 3h 100 a w nocy 120. [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki juz po wizycie, trochę sie chował doktorowi ale wszystko dobrze, wazy 350 g i ma dużego siusiaka [emoji12][emoji12][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super :) pamiętam jak pokazałam m zdj USG i na nim był siusiak i jajeczka [emoji23][emoji23] a on co to? [emoji23][emoji23] Więc powiedziałam mu, żeby się przyjrzał i wtedy się zorientowal, że będzie miał syna na 100% [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry